Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Minea (45) pozirala u uskoj haljini koja je naglasila njene obline, a pokazala je i noge: 'Prehladno je za ovo'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
02.10.2022.
u 19:00

Minea je objavila fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj zlatnoj haljini i štiklama. haljina je naglasila njene obline i utrenirane noge.  - Službeno je prehladno za ovakav outfit - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je nastala u Samoboru.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić (45) poznata pod nadimkom Minea ponovno je oduševila pratitelje na društvenim mrežama. Minea je objavila fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj zlatnoj haljini i štiklama. haljina je naglasila njene obline i utrenirane noge. 

- Službeno je prehladno za ovakav outfit - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je nastala u Samoboru. 

Pratitelji su brzo krenuli lajkati fotografiju, a u komentarima su joj ostavljali emotikone srca i vatre. 

 

Minea je, inače 2019. godine prekinula vezu s umirovljenim nogometašem Slađanom Ašaninom i od tada nema novih informacija o njenom ljubavnom životu. Iako Minea ne priča baš često o privatnom životu, već se u 2017. šuškalo da su prekinuli.

– U cijeloj ovoj priči nema nikakve drame ni ružnih trenutaka. Slađan i ja razišli smo se mirno i korektno, poštujući jedno drugoga – kazala je Minea godinu dana nakon prekida.

Prije dvije godine je pričala kako u njezinom životu postoji poseban muškarac, ali ništa više na temu ljubavi nije htjela otkriti. Obožavatelji joj na Instagramu redovito dijele komplimente na račun izgleda.

- Pa svakako da lijepi komplimenti gode i super mi je to pročitati, ali ja sam toliko godina na estradi da sam se naviknula i na dobro i na loše, sva sreća ovih loših je malo manje ili gotovo nema, ali u ovom poslu treba znati prihvatiti i jednu i drugu stranu, nije sve crno i bijelo. Ali dobro kad ti tako daju lijepe komplimente sigurno da mi to puno znači i nekakav poticaj da idem dalje - kazala je jednom prilikom. 

Komentara 1

KA
kažemja
20:34 02.10.2022.

Jel može nešto drugo pokazati osim noge?? Noge su joj dobre ali još bolje su kada su raširene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije