Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO JE ŠOKIRAN

Mile Kekin: Sablažnjen sam da se tragedija iz Zambije koristi za političke bodove

Zagreb: Glazbenik Mile Kekin
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
24.05.2023.
u 11:15

Glazbenik je bio gost Pressinga N1 televizije, te je govorio o novom albumu, ali i nekim društveno-političkim temama, poput situacije s četiri hrvatska para koji u u Zambiji optuženi za pokušaj trgovine djecom

Glazbenik Mile Kekin gostovao je u Pressingu N1 televizije gdje je najavio svoj novi solo album "Nježno đonom", ali i komentirao aktualna društvena zbivanja.

“Ovaj novi album više komentira društvena zbivanje, nego što je to činio njegov prethodnik. No ima tu i romantike. Uvijek sam volio albume koji pokrivaju cijeli spektar osjećaja”, rekao je Mile Kekin o svome solo albumu.Otkrio je kako je unutar grupe Hladno Pivo, čiji je on bio pjevač, nestalo kreativne kemije

“Zadnji album nam je izašao 2015. Znači, prošlo je mnogo vremena. Počeli smo se dijeliti u dva tabora oko toga što nam se sviđa, a što ne. Rekli smo da nećemo dopustiti da nam to pokvari 35 godina suradnje. Ja sam bio taj koji je prošle godine u prvom mjesecu pozvao sve na pivu i rekao idemo odraditi oproštajnu turneju za naše fanove”, ispričao je glazbenik, te dodao kako se njima ne može dogoditi ono što se zbilo s Zabranjenim pušenjem. Dotakao se i tragičnog slučaja u srpskoj osnovnoj školi.

VEZANI ČLANCI

“Kao i svi roditelji, bio sam van sebe. Znam samo jedno; da za to nisu krive samo video igrice i zapadne vrijednosti. Problem je puno kompleksniji”, kazao je.

Potpuno je šokiran kako su neki političari iskoristili situaciju oko četiri hrvatska para koji su u Zambiji optuženi za pokušaj trgovine djecom. Jedan od tih parova čine i gitarist Hladnog Piva Zoran Subošić sa svojom partnericom.

“Sablažnjen sam i šokiran. Kad sam čuo da su završili u zatvoru, nisam mogao pretpostaviti da će netko staviti pod znak upitnika njihove namjere. To dokazuje da nisam sazdan od materijala da budem političar. Nisam mogao misliti da će netko tu tragediju, ljudsku nesreću, ići iskorisiti da dođe do političkih bodova. To mi ruši sliku svijeta. Kada govorim o Zoranu i njegovoj supruzi Azri, znam da su išli putem kojim su drugi išli prije njih. Dobili su papire, koji su im nakon toga rekli da su krivotvoreni. Ne znam kako su oni mogli provjeriti ispravnost dokumenata iz Zambije i Konga. Zgrozilo me što je neka stranka išla to iskorisiti”, zaključio je Kekin.

VIDEO: Basist grupe Queens Of the Stone Age ekskluzivno za Večernji list: 'U Hrvatskoj sam doživio fenomenalno iskustvo' 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mican999
Mican999
11:30 24.05.2023.

Je je šokiran si kao i svi vaši sljedbenici. Ako je u zemlji donesen zakon protiv bilo kakvog posvajanja djece što onda oni tamo rade i pokušavaju isto. Kakvo objašnjenje i obranu imaš u svezi toga?

pčelac1
11:40 24.05.2023.

šokiran sam jer je mile kekin zvani besplatni parking šokiran

DU
Deleted user
12:00 24.05.2023.

Tako je, od šoka je tek sad uspio progovoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije