Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
900.000 pratitelja

Ismael iz 'Superpara' otkrio koliko zarađuje od TikToka: 'Za ovo mi je trebalo dvije godine'

Foto: RTL
1/4
24.05.2023.
u 10:30

Tamo je s njim i partnerica Martina Filić (21) koju su također njegovo pratitelji upoznali iz videa koje tiktoker objavljuje. O poslu i zaradi ispitivali su ih Drago i Filip koje je zanimalo kako plaćaju račune kao influenceri.

Tiktoker Ismael Hodžić (24) kojeg na toj društvenoj mreži pari više od 900.000 ljudi trenutačno se natječe u showu 'Superpar' koji se prikazuje na RTL-u. Tamo je s njim i partnerica Martina Filić (21) koju su također njegovo pratitelji upoznali iz videa koje tiktoker objavljuje. O poslu i zaradi ispitivali su ih Drago i Filip koje je zanimalo kako plaćaju račune kao influenceri. 

Ismael je otkrio kako na početku nije odustajao od svoje nakane da postane influencer i zarađuje od toga, te da prve dvije godine nije vidio nikakv profit. Konkretan novac je počeo zarađivati tek nakon što je skupio pola milijuna pratitelja. 

- Nisam odustajao, svaki dan sam snimao i objavljivao. Bez obzira što nisam gotovo ništa zarađivao u prve dvije godine. Tek nakon pola milijuna pratitelja. Tek tada sam počeo zarađivati konkretan novac - rekao je Hodžić. 

Rekao je i koliko je tada uspio zaraditi od svojih humorističnih videozapisa

- Barem jedna prosječna plaća mjesečno - otkrio je. 

Njegova partnerica otkrila je da račune plaćaju zajedno, ali da on više zarađuje pa zbog toga može više i dati. 

VEZANI ČLANCI:

- Zajedno živimo i zajedno plaćamo sve, on više zarađuje pa može i dati više, ali gledamo da to bude fer - komentirala je. 

Ismael je rekao kako može on sve plaćati, ali da ne želi da to njegovoj partnerici pređe u naviku, već da zbog toga mora još jače raditi. 
- Sposoban sam i sam sve to plaćati, ali ja želim da si ona stvori naviku i da nju to stisne te da ona mora još jače raditi. Samo zbog toga.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije