Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavateljima se sviđa

Marijana Batinić se pohvalila novom kuhinjom: Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo

Foto: Instagram
1/12
25.11.2022.
u 13:50

Voditeljica je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako izgleda kuhinja u njezinom novom domu i istaknula je čime je posebno zadovoljna i što joj se sviđa.

Voditeljica Marijana Batinić s obitelji se odlučila na veliku promjenu i uskoro će se useliti u novi životni prostor i nedavno je napisala kako se nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u život i da ih je splet životnih okolnosti potaknuo na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni. Sada je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako izgleda kuhinja u njezinom novom domu i istaknula je čime je posebno zadovoljna i što joj se sviđa, a u odabiru nekih dijelova kuhinje pomogli su joj i njezini pratitelji na ovoj društvenoj mreži. 

- Konačno mi je stigla radna ploča i jako sam zadovoljna finalnim rezultatom. Postavljanje je poprilično zahtjevno - pravi pothvat.
Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Polica je jako teška, a ja sam inzistirala na njoj, da iskoristim cijeli prostor ispod kosine. Mnogi su me pokušavali odgovoriti od police, jer je jako komplicirano izraditi je i postaviti, ali nema kod mene da se nešto ne može. Prvo je bravar trebao napraviti nosač od čelika, pa je stolar radio drvenu konstrukciju i tek onda se na izrađenu policu stavlja laminam koji se reže i obrađuje u Rijeci. Operacija uspješno obavljena - pacijent preživio (čitaj ploča se nije razbila - napisala je Marijana u objavi na Instagramu u kojoj je podijelila fotografije svoje nove kuhinje u kojoj se ističe zlatna slavina i sudoper.

- Jako lijepo bit će lijepo i održavati. Najsavršenija kuhinja koju sam vidjela. Ono kad možeš rezat nožem a znaš da se ništa neće oštetiti. Vau prekrasna je. Svaka čast kuhinja,polica i sudoper top - poručili su joj obožavatelji na Instagramu.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ninefinger
Ninefinger
14:09 25.11.2022.

Seljačka kužina. Što bi seljanka drugo nego imitaciju mramora 🙄

TR
Tridvajeda
15:10 25.11.2022.

Ova Antonija Blaće stvarno u svim medijima...

ZJ
Zjako
16:27 25.11.2022.

kao da i vodu zna skuhati,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije