Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Manu Chao u Varaždinu: Uživao u kobasicama i kosanoj masti pa gostima restorana i zasvirao

Ovogodišnja zvijezda Špancirfest već je tu, uživa u dobroj hrani i još boljem raspoloženju
22. kolovoza 2016. u 15:50 6 komentara 3344 prikaza
Manu Chao
Foto: Varazdinski.hr
Pogledajte galeriju 1/2

Manu Chao ovogodišnja je zvijezda popularnog Špancirfesta, a slavni je glazbenik nakon dolaska u Varaždin imao samo jednu želju – pronaći mjesto gdje može isprobati razne vrste kvalitetnog mesa pripravljenog na još kvalitetniji način.

Kako prenosi Varazdinski.hr, organizatori festivala nisu puno dvojili, svoju su zvijezdu odveli u Đurinu hižu, smještenu u Vrtlinovcu kraj Varaždinskih Toplica.

Odlična hrana, vrhunske delicije, lokalno vino i opuštena atmosfera brzo su doveli do toga da je Manu Chao zasvirao na gitari na oduševljenje gostiju koji su se ondje zatekli.

Predjelo je obuhvaćalo kosanu mast i meso z banjice, domaće kobase, buđole, šunku, sir...

Manu Chao na Špancirfestu Nakon prošlogodišnjeg Zadra Špancirfest 2016.: Dolazi nam Manu Chao i trosatna eksplozija hitova Špancirfest PUT POD NOGE Špancirfest, čašu pod nos, miris za uho, osmjeh oko glave – i uživaj

– Bilo je odlično, cijela ekipa koja je došla s njim jela je T-Bone, odnosno prezentirao sam im steak od domaće hrvatske simentalke i bili su oduševljeni – ispričao je voditelj seoskog turizma Đurina hiža Nikola Božić i dodao kako mu je kosana mast bila osobito fina!

Manu Chao i ekipa u Đurinoj hiži ostali su više od tri sata, a bili su vrlo pristupačni – gosti su razgovarali s njim i fotografirali se.

– Na kraju je rekao i da hoće upoznati mamu, jer sam spomenuo da majka radi na prilozima i umacima i štruklima. Pa sam otišao po nju, a oni su se rukovali i izljubili. Jako skroman, jednostavan i zahvalan čovjek! – dojam je koji je Manu Chao ostavio na voditelja Đurine hiže.

Manu Chao svira na glavnoj pozornici Špancirfesta u utorak, 23. kolovoza, od 21.45 sati.

>> Tko se rashladio uz Janu na koncertu Rihanne i Guette?

Šibenik: Ispred nekih trgovina već se stvaraju gužve
RAZLIČIT STANDARD ŽIVOTA
Vratio se iz Irske i razočarao: ‘Neki su proizvodi u Hrvatskoj luksuz i dvostruko skuplji nego u Dublinu'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice