Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intenzivno razdoblje

Lujo Kunčević iz 'Zlatnih dvora' sreću našao uz bivšu misicu Ivanu Mišuru

Lujo Kunčević
Foto: Filip Hofer
1/3
18.11.2016.
u 10:38

Perspektivni glumac tek je prekinuo s manekenkom Sarom Marijom Knežević, a već ga je pogodila Amorova strelica i ima novu ljubav

Glumca Luju Kunčevića ponovno je pogodila Amorova strelica. Novu sreću pronašao je uz bivšu Miss Universe, 27-godišnju Zagrepčanku Ivanu Mišuru koja je svojevremeno bila u vezi sa Stjepanom Hauserom. Upućeni tvrde da su posljednja dva tjedna stalno zajedno.

– Družimo se, među nama se nešto lijepo događa – otkrio je Lujo za Story. Čini se da perspektivni glumac proživljava intenzivno ljubavno razdoblje. Nakon što je početkom listopada otkriveno da 25-godišnja zvijezda serije “Zlatni dvori” proživljava romansu s manekenkom Sarom Marijom Knežević, prošlog vikenda objavljeno je da je došao kraj ljubavnoj vezi atraktivnog para. Doznalo se to nakon što je Midikennova manekenka bila jedna od sedam kolegica koje su se družile s megazvijezdom Justinom Bieberom nakon koncerta u zagrebačkoj Areni.

Upitan za komentar o Sarinu angažmanu, Lujo je odgovorio: – Nisam znao da je bila u društvu Justina Biebera. Sara i ja smo prekinuli. Više nije išlo. Prekidu, tvrde prijatelji, pridonijele su poslovne obveze, ali, čini se, i njegova nova ljubav.

>>Lujo Kunčević više ne ljubi lijepu Saru Mariju Knežević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije