Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Lopovi iz kuće Tonyja Cetinskog ukrali novac i skupocjene satove

tony cetinski
Foto: Marko Jurinec
1/5
29.10.2009.
u 11:09

Provalnici su u kuću ušli između krila staklenih vrata, a nitko od susjeda nije primijetio lopove za kojima policija još uvijek traga. Vrijednost ukradene robe još nije poznata.

Kuću Tonyja Cetinskog od četvrtka čuva zaštitar nakon što su jučer lopovi provalili u nju i odnijeli manju količinu novca i nekoliko skupocjenih satova. Provala se dogodila između 6.30 i 14.15 sati, a nitko od susjeda nije primijetio lopove za kojima policija još uvijek traga.

Obiteljska kuća u Lučkom, u kojoj pjevač živi sa suprugom Ivanom Nobilo i kćerkom Pijom, u vlasništvu je Ivanine majke Jadranke Nobilo. Provalnici su u kuću ušli između krila staklenih vrata, a vrijednost ukradenih satova još nije poznata. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
11:38 29.10.2009.

još jedan sakupljač satova

DO
dovla
08:39 31.10.2009.

Vrijeme i poštenje nemožeš kupit!!!!!!!!

SP
splitskaljeta
17:37 29.10.2009.

Ima sličnosti između Sanadera i Cetinskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije