Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljena pjevačica

Lanu Jurčević dečko napustio zbog bivše djevojke

lana jurčević
jurica galoić
23.11.2009.
u 09:48

Lani je, navodno, dečko uputio iste riječi kojima je ona kometirala njihov nedavni prekid u medijima. Maturant Jan Jerić prekinuo je sa zagrebačkom pjevačicom zbog vrlo atraktivne vršnjakinje Kim Pavlić.

Da u ljubavi sa 18-godišnjacima stvari rijetko idu glatko, osjetila je na svojoj koži i 25-godišnja zagrebačka pjevačica Lana Jurčević koju je 18-godišnji maturant Jan Jerić po pisanju jednoga domaćeg tjednika ostavio zbog svoje bivše djevojke, vrlo atraktivne srednjoškolke Kim Pavlić.

- Jan i ja više nismo zajedno. Moram priznati da su razlike u životnim okolnostima i godinama, eto, učinile svoje. Znali smo to i ranije, ali srce je radilo po svom - izjavila je pjevačica za medije krajem prošlog tjedna, a iste je riječi, navodno, čula od svog dečka Jana kad je on htio okončati njihovu vezu koja je potrajala jedva tri mjeseca.

Najnoviji ljubavni scenarij Lana je komentirala preko svog menadžera riječima - Lanu se ne tiče tko što radi nakon prekida - pokušavši tako ublažiti otkrivenu gorku istinu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
12:39 23.11.2009.

Ma, nemas nista drugo nego trazis po rubrikama zgazenih pasa? Koga to zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije