Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskrena pjevačica

Lana Jurčević o poslovnim uspjesima: 'Da nisam zabušavala u školi, tko zna gdje bi mi bio kraj'

Foto: Instagram screenshot
1/10
27.05.2022.
u 23:00

Pjevačica Lana Jurčević (37) u posljednjih se nekoliko godina posvetila svom kozmetičkom brendu, a nerijetko se svojim pratiteljima pohvali svojim postignućima, ali i motivacijom da nikada ne odustanu od svojih snova.

Pjevačica Lana Jurčević (37) u posljednjih se nekoliko godina posvetila svom kozmetičkom brendu, a nerijetko se svojim pratiteljima pohvali svojim postignućima, ali i motivacijom da nikada ne odustanu od svojih snova.

-Kako bi moji profesori bili ponosni na mene. Održala sam predavanje na Leap Croatia summitu pred punom dvoranom i ispričala svoju priču, od prvih dana glazbene karijere do ove poslovne. Da nisam zabušavala u školi, tko zna gdje bi mi bio kraj- započela je Lana pa nastavila:

-Ili je možda baš to jedan od razloga, nekog inata i znatiželje i zašto danas volim učiti i stalno upijati nove stvari. Što bi bilo kad bi bilo…', nikad nećemo saznati. Ali nikad nisam bila lijena, mislim da je već to 70 % uspjeha u svemu što radiš. Želim i vama da ono što volite i što si zamislite, da uspijete to i ostvariti. Ne odustajte- zaključila je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Inače, Lana je pokrenula prije četiri godine, a kako kaže,  nije mogla ni sanjati kakav će uspjeh postići baš svaki proizvod koji predstavi. Za svoj rad dobila je i brojna priznanja, a s njih čak šest postala je rekorder u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj.

-Za svaki proizvod koji radim imam barem 20 uzoraka. I testiram i isprobavam, ali uvijek kažem nekako krene sve iz moje kuhinje. Neke stvari sam zamiješala u svojoj kuhinji i onda sam odnijela njima da oni to naprave na pravi, profesionalni način- otkrila je svojedobno Jurčević.

Lana se zalaže za prihvaćanje svog izgleda te često o ovoj temi dijeli savjete pratiteljima. Pjevačica redovito objavljuje fotografije u ležernom izdanju, a nedavno se našalila na račun svojih kilograma te otkrila kako je zadovoljna u svojoj koži. 

-Kad gledam neke stare snimke, e ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava… i iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sada, skroz sam si fajn u svojoj koži. Nego, možda je vrijeme da se pokrenem da mi kosti i mišići ne zakržljaju treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge?- napisala je glazbenica.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije