Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brige

Kylie Minogue razmišlja o trudnoći uz pomoć donoričina jajašca

kylie minogue
Pixsell
07.12.2010.
u 13:54

Pjevačica još ne zna želi li zasnovati obitelj, ali raspitala se o načinima na koje može ostati trudna. Ako se to i ne dogodi, bit će zadovoljna svojim životom

Pjevačici Kylie Minogue prije pet godina dijagnosticiran je rak dojke. Podvrgla se tretmanima zračenja i izliječila, no danas, u 42. godini, kada se još uvijek pokušava vratiti u formu u kojoj je bila prije bolesti, strahuje da nikad neće postati majka.

- Razmišljala sam o varijanti da ostanem trudna jajašcima od donorice. Postoji još načina jer medicina danas čini čuda. Ne znam hoću li ikada krenuti tim putem, ali razmatram mogućnosti u slučaju da poželim zasnovati obitelj - kazala je Kylie.

No ako nikad i ne dobije svoje dijete, pjevačica ipak neće žaliti, a o tome kaže:

-  Usprkos svemu zadovoljna sam svojim životom, imam prekrasnog nećaka i opet sam u formi. Ne želim više mršavjeti, nego se samo vježbom učvrstiti i tada ću imati osjećaj da sam se vratila u svoje tijelo, odnosno osjećat ću se kao što sam se osjećala prije bolesti - ispričala je za magazin Glamour. 

Kylie se dotakla i svoje dvogodišnje ljubavi sa španjolskim manekenom Andresom Velencosom (32) i otkrila da je s njim ostvarila najpotpuniju vezu ikada jer su svi njezini prijašnji muškarci bili prekompliciranih karaktera.

Pjevačica u ožujku iduće godine kreće na svjetsku turneju na kojoj će promovirati album "Aphrodite".

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
14:50 07.12.2010.

Ma nek dodje kod mene, bice jajasaca na izvoz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije