Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspada se obitelj

Kraljica je teška srca primila vijest da se još jedan kraljevski par razvodi

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.02.2020.
u 23:00

Da se razvode nakon 12 godina braka prvi su objavili Peter Phillips i njegova supruga Autumn, a sada se razvodi i nećak kraljice Elizabete.

Kraljica Elizabeta oduvijek je cijenila obiteljske vrijednosti i brak, pa je teška srca primila vijesti o dva razvoda u kraljevskoj obitelji.

Da se razvode nakon 12 godina braka prvi su objavili Peter Phillips i njegova supruga Autumn. Omiljeni unuk kraljice Elizabete u braku s Autumn dobio je dvoje djece Savannu (9) i Islu (7), a Buckinghamska palača nije komentirala njihov razvod. Šest dana nakon ove objave mediji u Velikoj Britaniji izvijestili su kako se razvodi i nećak kraljice Elizabete.

Grof Snowdon i njegova supruga Serena odlučili su se rastati nakon 25 godina braka i u objavi koju su poslali medijima  zamolili su da se poštuje njihova privatnost. Grof Snowdon sin je princeze Margarete i kraljica Elizabeta jako je povezana s njim i njegovom sestrom.

Još dok su bili mali princeza Margareta je često znala ostaviti ih na čuvanje Elizabeti, a to je potvrdio u svojoj knjizi Christopher Warwick koji potpisuje biografije članova kraljevske obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije