Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni trenuci

'Kralj Queensa' dobio je još jedan razlog za slavlje!

Kevin James
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
19.03.2015.
u 10:20

Obitelj popularnog glumca Kevina Jamesa postala je bogatija za još jednu djevojčicu.

Peteročlana obitelj Kevina Jamesa dobila je pojačanje. Njegova supruga Steffiana de la Cruz rodila je zdravu djevojčicu kojoj su supružnici nadjenuli ime Sistine Sabella.

Popularni komičar i glumac najpoznatiji po ulozi Douga Heffernana u popularnoj seriji Kralj Queensa presretan je zbog prinove. 

- Ona je prava velika cura. Zato znam da je moja- kroz smijeh je izjavio James i dodao kako je malena Sistine nevjerojatno i jako dobro dijete.

Sa svojom novorođenom djevojčicom glumac je uočio još jednu sličnost. -Ista je kao ja. Plače samo kad je gladna- izjavio je ponosni otac.

Malena Sistine Sabella četvrto je dijete u obitelji James. Supružnici već imaju dvije kćeri devetogodišnju Siennu-Mariju  i sedmogodišnju Sheu Joelle te trogodišnjeg sina Kannona Valentinea.

>>Slavni glumac peti put postao otac, dijete mu rodila bivša djevojka

>>Slavni glumac ovom objavom osvojio internet!

Komentara 1

DU
Deleted user
12:08 19.03.2015.

Osam imena za četrevero djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije