Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršena figura

Kim je sestra postala konkurencija, sve je oduševila ovom golišavom fotkom

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.01.2018.
u 13:49

Kourtney je objavila fotografiju s odmora u Meksiku i na fotki je u prvom planu njena savršeno oblikovana pozadina, a komplimenti su joj stizali sa svih strana.

Reality zvijezdu Kim Kardashian proslavio je njena snimka seksa s dečkom, a zaštitni znak najpopularnije sestre Kardashian je njena stražnjica. 

No, sestra Kourtney mogla bi joj preoteti tu popularnost jer n društvenim mrežama sve češće objavljuje svoje zavodljive fotke i svi primjećuju kako 38-godišnja Kourtney izgleda bolje nego ikad. 

 

 

guac is extra

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

Mama dva dječaka i jedne curice svaki dan trenira s privatnim trenerom i jako pazi na prehranu što se vidi na njenoj savršenoj liniji.  Kourtney je nedavno s mlađim dečkom Younesom  Bendjimaom (24) bila na odmoru u Meksiku gdje se ponosno skinula u tange i objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njena savršeno oblikovana pozadina.

Komplimenti su joj stizali sa svih strana, a Kourtney bi zahvaljujući ovim objavama mogla postati popularnija od Kim.

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije