Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljepotica

Kći Zdravka Čolića mami uzdahe u kupaćem, pratitelji oduševljeni prizorom

Foto: Instagram screenshot
1/9
27.08.2020.
u 14:33

Una Čolić trenutno odmara u Crnoj Gori, a svojih 26 tisuća pratitelja na Instagramu nerijetko časti atraktivnim fotografijama s ljetovanja.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Zdravko Čolić ponosan je otac dviju kćeri,19-godišnje Une i 13-godišnje Lare. I dok je Lara još uvijek samozatajna, starija kći sve više privlači pozornost. Una Čolić trenutno odmara u Crnoj Gori, a svojih gotovo 26 tisuća pratitelja na Instagramu nerijetko časti atraktivnim fotografijama s ljetovanja.

Na jednoj od posljednjih Una pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu, a njezino izdanje odmah je naišlo na oduševljenje pratitelja. Komplimenata na račun mlade ljepotice nije nedostajalo, a dok su joj mnogi hvalili stil i ljepotu bilo je i onih kojima je za oko zapeo izraz Unina lica. - Tužna je što nema momka - komentirao je jedan pratitelj.

Foto: Instagram screenshot

Osim izgledom Čolićeva nasljednica pažnju privlači i skupocjenim krpicama, a često se hvali i putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. Inače, Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a ove je godine upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine. - Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim - kazao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić.

Foto: Instagram screenshot

 

Komentara 8

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:53 27.08.2020.

Čuj ovo “dok je Lara jos uvijek samozatajna” a mala ima 13 godina

BA
balizg
21:23 27.08.2020.

Sexy je, što je je...

CR
crohumans
21:32 27.08.2020.

Bilijun puta bolje izgleda od američke mega "ultra ugly" zvijezde Charli D'Amelio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije