Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz bolnice

Najteži dani pjevačice: 'Primila sam užasne vijesti. Karcinom se proširio'

National Television Awards 2018 - Arrivals - London
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/5
27.08.2020.
u 11:45

- Moja divna majka, obitelj i bliski prijatelji pomažu mi da prebrodim ovaj period, no željela bih se zahvaliti i zdravstvenim djelatnicima - liječnicima i medicinskim sestrama koji su i dalje naši heroji - poručila je Sarah u potresnoj objavi.

Pred pjevačicom Sarah Harding najneizvjesnija je borba u životu. Naime, nekadašnjoj članici britanskog pop benda "Girls Aloud" ove je godine dijagnosticiran rak dojke, a sada su stigle i još gore vijesti - karcinom se proširio. O svom zdravstvenom stanju Sarah je obožavatelje obavijestila putem društvenih mreža.

Foto: Instagram screenshot

- Tijekom ove godine dijagnosticiran mi je rak dojke, a prije nekoliko tjedana primila sam užasne vijesti o napredovanju karcinoma. Proširio se pa trenutno prolazim kroz kemoterapije i borim se koliko god mogu. Moja divna majka, obitelj i bliski prijatelji pomažu mi da prebrodim ovaj period, no željela bih se zahvaliti i zdravstvenim djelatnicima - liječnicima i medicinskim sestrama koji su i dalje naši heroji-  napisala je 38-godišnja Sarah na Instagramu uz fotografiju iz bolničkog kreveta. Zamolila pratitelje da poštuju njezinu privatnost dok prima teške terapije.

National Television Awards 2018 - Arrivals - London Sarah Harding attending the National Television Awards 2018 held at the O2, London. Photo credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment Doug Peters Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

 
Pjevačica je s ovom vijesti odlučila izaći u javnost nakon što se sve glasnije počelo nagađati o njezinom stanju jer su je ljudi sve češće susretali na bolničkim hodnicima. Inače, Sarah se proslavila 2002. godine tijekom talent showa "Popstars" kada je postala dijelom benda "Girls Aloud". Bend se raspao, a ona je s bivšim članicama i dalje u dobrim odnosima pa su joj nekadašnje kolegice poželjele što prije ozdravljenje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije