Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Ljepotica na meti kolegica i narkokartela

Foto: DPA/Pixsell
1/5
14.01.2018.
u 08:13

Junakinja telenovela navukla je bijes mafijaša nakon što je snimila film s El Chapom, narkobosom s kojim je ljubovala. A onda je optužila i Televisiu za podvođenje mladih glumaca...

Meksička glumica Kate del Castillo otvorila je Pandorinu kutiju internetskim dokumetarcem “Dan kada sam upoznao El Chapa”, koji prati susret glumca Seana Penna, meksičkog narkobosa Joaquína Guzmána El Chapa Loere i same Kate del Castillo.

Glumica je odigrala ključnu ulogu u dogovaranju tog susreta, koji je rezultirao Pennovim člankom o El Chapu za časopis Rolling Stone, koji je izišao dan nakon što je ovaj uhićen. Prije premijere odvjetnici Seana Penna navodno su upozorili Netflix da bi njihov klijent mogao imati problema ako se emitira spomenuti dokumentarac. Theodore J. Boutrous mlađi, Pennov opunomoćenik, u pismu Netflixu do kojeg su došli novinari The New York Timesa napisao je da će “njihove ruke biti prekrivene krvlju ako ovaj film prouzroči tjelesne ozljede”, aludirajući na to da bi se narkokartel mogao osvetiti glumcu. Prema The New York Timesu, Penn je ljut jer vjeruje da se u dokumentarnom filmu sugerira da je on pomogao američkom ministarstvu pravosuđa da uhvati narkobosa. Istaknuo je da nije želio sudjelovati u izradi dokumentarca te da se on u potpunosti temelji na svjedočanstvu Kate del Castillo. 

Sve je počelo kada je El Chapo poželio da priča o njegovu životu bude ispričana javnosti, no vjerovao je samo Kate, koja je bila jedina prisutna tijekom njegova razgovora s Pennom. Također, upravo su njezini agenti dogovarali snimanje biografskog filma o narkobosu. Nakon što je spomenuti intervju izišao u javnost, Kate je bila bijesna na Penna jer ju je, tvrdi, prevario. S druge strane, izvori bliski Pennu kažu da joj je sve unaprijed rekao te da je za intervju znala otpočetka. Kate tvrdi da je sve počelo tako što ju je kontaktirao El Chapov odvjetnik dok je El Chapo bio u bijegu i rekao joj da diler želi film o svom životu.

Okupila je producente te Penna jer će ime oskarovca pomoći promociji. No on je susret s El Chapom iskoristio za drugi dogovor, za koji Kate tvrdi da nije znala. Za glumicu je to rezultiralo problemima i prijetnjama meksičkih narkokartela koji smatraju da ga je ona izdala te da je jedina odgovorna osoba za njegov povratak iza rešetaka. Nakon što je El Chapo uhićen, svjetski mediji raspisali su se o odnosu Kate i zloglasnog narkobosa. Navodno je on nju zvao “ljepotice”, a ona njega “tatice”. Ubrzo su u medijima procurile i poruke koje su izmjenjivali – on je njoj pisao da je lijepa i najbolja na svijetu, a ona nije željela ostati dužna.

“Tvoje su me riječi dirnule, nitko se nikada nije brinuo za mene, hvala ti”, pisala mu je Kate, koja je od početka negirala da je njihov odnos seksualan. To je ujedno bio jedan od razloga snimanja dokumentarca, željela je prikazati navodnu istinu o njihovu odnosu. U istom filmu prozvala je i kuću Televisa, u kojoj se proslavila ulogama u telenovelama “Laž”, “Stakleno carstvo” i “Pravo na rođenje”, da zlorabi glumice.

“Televisa je otvoreni katalog glumica. Bilo je dovoljno na ekranu odabrati koju muškarac želi, a bilo je mnogo djevojaka koje su bile spremne učiniti sve za ulogu”, rekla je 45-godišnja glumica. U dokumentarcu je tvrdila da su na “domjencima glumice bile izložene nemoralnim ponudama, a izabrana žena preko noći bi došla do glavne uloge i slave”.

Njezine su meksičke kolegice i prijateljice Montserrat Oliver i Carmen Salinas pobjesnjele jer smatraju da laže te da je do slave došla preko karijere svog oca, poznatoga glumca Erica del Castilla, dok su njezine ne tako bliske kolegice Adriana Fonseca, Maya Zapata i Gabriela de la Garza posvjedočile su da su bile žrtve zlostavljanja u svijetu sapunica. Televisa je odbacila optužbe te zbog kleveta najavila tužbu. “Ne bojim se više govoriti istinu, vrijeme je da svi znaju da je ono što se događa u Hollywoodu u jednakoj mjeri prisutno i u Meksiku”, zaključila je. 

1/10

 

Komentara 5

KU
kurkomali
08:23 14.01.2018.

i ja sam na meti narkoadministratora koji napuseni mene stalno terorisu i ne dozvoljavajumi da dam svoje misljenje. u komunizmu nije bilo tako, mogao si slobodno da izrazis svoje misljenje a danas jesi li nesto rekao proglase te fasistom, rasistom,, homofobom , islamofobom i jos koji naziv kad izmisle. demokratija i ljudska prava ko fol a cijelo vrijeme moras biti na oprezu i u strahu

IL
ilijan1a
12:58 14.01.2018.

Stop Vaginalnom teroru!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:32 14.01.2018.

liči mi na ljepotana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije