Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se...

Zgodni glumac i bivša misica više nisu zajedno?

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
11.01.2018.
u 14:44

Lujo Kunčević i Ivana Mišura navodno više nisu zajedno. Glumac je tako na premijeru filma "Osmi povjerenik" došao u društvu kolegice Ivone Kundert

Na premijeru filma "Osmi povjerenik" glumac Lujo Kunčević došao je u pratnji kolegice Ivone Kundert.

Na ovakva događanja dosad je uvijek dolazio u društvu djevojke Ivane Mišure pa je ovaj izlazak s kolegicom potaknuo glasine kako glumac i bivša Miss Universe više nisu zajedno, piše Dnevnik.hr.

Tijekom ljeta uživali su u zajedničkom odmoru i stalno su objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, a kad je ljetu došao kraj, par je prestao s objavom zajedničkih fotki, što je dodatno proširilo trač o njihovu prekidu. 

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije