Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALILI SE NA INSTAGRAMU

Poznati sportaš i oskarovac očekuju svoje prvo dijete!

Tom Daley i Dustin Lance Black
Foto: Instagram
1/5
14.02.2018.
u 21:39

- Sretno Valentinovo od nas za vas - napisali su ispod fotografije, a vijest je potvrdio Daleyev glasnogovornik, koji je kazao kako su supružnici uzbuđeni jer će u ovoj godini postati očevi.

Britanski olimpijac Tom Daley danas je na Instagramu objavio radosnu vijest. Njegov suprug, Oscarovac Dustin Lance Black i on dobit će dijete. Daley je poznati skakač u vodu, koji je na prošlim Olimpijskim igrama u Rio De Janeiru osvojio brončanu medalju u sinkroniziranim skokovima s platforme. Njegov je suprug 2008. dobio Oscara za najbolji scenarij za film "Milk", a posljednjih godina se i bavi režijom.

Daley i Black su na svojim Instagram profilima podijelili fotografiju na kojoj drže snimku s utrazvuka na kojoj se vidi fetus.

- Sretno Valentinovo od nas za vas - napisali su ispod fotografije, a vijest je potvrdio Daleyev glasnogovornik, koji je kazao kako su supružnici uzbuđeni jer će u ovoj godini postati očevi.

 

HAPPY VALENTINES DAY! ❤️👨‍👨‍👦❤️

A post shared by Tom Daley (@tomdaley) on

Inače, Daley i Black su u braku od svibnja prošle godine, a prijašnjih su mjeseci govorili kako im je velika želja dobiti dijete kojem bi pružili jednako sretno djetinjstvo koje su oni imali.

Nakon objave na Instagramu dobili su puno čestitki, no bilo je i onih koji su bili zbunjeni.

- Kako je to uopće moguće ? - pitali su se njihovi prijatelji. Očigledno je da će im dijete roditi surogat majka, ali nije poznato tko je ona.


 

Komentara 60

MT
mačak tom
22:04 14.02.2018.

Jutarnji sam prestao čitati, mislim da je i Večernji na redu. FUUUUUUUUUUJJJJJJJJ

DU
Deleted user
22:03 14.02.2018.

Koliko je ovo bolesno i izopačeno vidi se po tome da im nije stalo do ničijeg života već samo da izgledaju ko eto "normalni". Ako si već homoseksualac onda prihvati da sa drugim muškarcem ne možeš imati biološko dijete.

DU
Deleted user
22:21 14.02.2018.

Čemu ova nakaradnost? Žalostan način privlačenja pozornosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije