Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Recesija pogodila i estradu

Kako bi vratila dug, sestra Kylie Minogue slikala se za Playboy

Danii Minogue
Pixsell
29.10.2009.
u 17:44

Besparica i dugovi natjerali su Dannii Minogue da 1995. pozira naga za časopis Playboy. Pjevačica i članica žirija britanskog showa “X Factor” razgolitila se jer su je tada pritisnuli dugovi teški oko milijun kuna.

Besparica i dugovi natjerali su Dannii Minogue da 1995. pozira naga za časopis Playboy. Pjevačica i članica žirija britanskog showa “X Factor” razgolitila se jer su je tada pritisnuli dugovi teški oko milijun kuna.

– Bila sam preponosna da bih pitala Kylie da mi pozajmi novac. Ona je znala da ću se slikati gola i znala je zašto to činim – objasnila je 38-godišnja pjevačica.

Na Playboyevoj naslovnici Dannii je izašla u listopadu 1995. i taj je broj u njezinoj rodnoj Australiji bio rasprodan u samo četiri dana. Dok joj je sestra dala zeleno svjetlo za ovaj potez, njezini roditelji Ron i Carol nisu bili nimalo oduševljeni tom idejom.

– Bilo je jako bolno gledati lice mojih roditelja kad sam im priopćila odluku. Upozorili su me da će mi to obilježiti život, ali još nisam požalila što sam se tada razodjenula – ispričala je Dannii i dodala da joj je sada lakše, kad ljudi napokon znaju razloge zašto je to učinila.

– Sad kad svi znaju, skinula sam kamen sa srca. Moram priznati da mi je na tom snimanju bilo jako zabavno i nije me bilo nimalo sram skinuti se – otkrila je D. Minogue.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:39 29.10.2009.

A šta su ovo najnovije vesti iz 90ih ???!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije