Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLEDALI MU KROZ PRSTE

Justina Timberlakea neće kazniti iako je prekršio zakon!

Justin Timberlake
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 14:33

Pjevač i glumac doletio je iz Kalifornije u svoj rodni Memphis kako bi ranije glasao, što mu omogućava američki zakon. No, taj isti zakon zabranjuje upotrebu mobitela u kabinama za glasanje

Justin Timberlake maknuo je s Instagrama selfie na kojem pozira dok glasa na američkim predsjedničkim izborima. Pjevač i glumac doletio je iz Kalifornije u svoj rodni Memphis kako bi ranije glasao, što mu omogućava američki zakon. No, taj isti zakon zabranjuje upotrebu mobitela u kabinama za glasanje, pa je Justin morao izbrisati fotografiju ispod koje je pozvao sve da glasaju 8. studenog, bez iznimki.

Odvjetništvo ne istražuje slučaj
Iako je Timberlake prekršio zakon, državna odvjetnica Tennesseeja rekla je za Sky News kako nitko ne istražuje ovaj slučaj te kako protiv Timberlakea neće poduzimati nikakve mjere.

>>Justin Timberlake je imao imaginarne prijatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije