Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaznice planule

Još mjesec dana do koncerta Josipe Lisac, a već rasprodan!

josipa lisac
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
11.11.2013.
u 20:50

Veliki koncert Josipe Lisac održat će se 10. prosinca u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Svi obožavatelji koji nisu kupili ulaznicu za veliki koncert Josipe Lisac 10. prosinca u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kojim ova glazbena diva slavi 40 godina od objavljivanja antologijskog albuma "Dnevnik jedne ljubavi", ostat će razočarani. Naime, iako je do koncerta ostalo gotovo mjesec dana, ulaznica više nema.

– Bez velike pompe i reklamne kampanje koncert u apsolutno najboljoj zagrebačkoj koncertnoj dvorani rasprodan je, a zbog prebukiranosti kalendara Lisinskog i nemogućnosti dobivanja slobodnih termina u bližem vremenskom periodu, ovo će ostati i jedini koncert. Organizatori će, ako to bude moguće, u prodaju pustiti dodatnih 50-ak ulaznica za mjesta na galeriji koja se u prodaju puštaju samo u ovakvim iznimnim situacijama, a odluka o tome bit će donesena krajem sljedećeg tjedna – napisala je Josipa Lisac na svom Facebooku.

Josipa Lisac tradicionalno u prosincu posvećuje koncert Karlu Metikošu, poznatom skladatelju i životnom suputniku koji je preminuo 1991. godine.

>>Josipa Lisac: U Šibeniku mi se dogodila prava avantura!

>>U današnjem zvjerinjaku Josipa Lisac stvorila si je svoj pusti otok

Komentara 1

Avatar Sunčica
Sunčica
19:29 12.11.2013.

prava Umjetnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije