Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'WILD'

Jessie J ima novu pjesmu za vrhove top lista

Jessie J
Press Association/PIXSELL
28.05.2013.
u 12:59

Na novom singlu pjevačici pomažu kum britanskog grimea Dizzee Rascal i Big Sean, najsjajnija zvijezda Def Jama

U subotu, 8. lipnja, napokon izlazi dugoočekivani novi singl Jessie J. Pjesma "WILD" ujedno najavljuje i drugi studijski album britanske zvijezde.

Sve je dakle spremno za spektakularan povratak Jessie na glazbenu scenu. Svi još pamte njen meteorski uspjeh od autora pjesmuljaka za Chrisa Browna i Miley Cyrus do planetarne slave zahvaljujući kultnom hitu "Do It Like A Dude" iz 2011. godine. Karijera joj je potom doslovce eksplodirala prvim albumom "Who You Are" s kojeg se čak šest pjesama uspelo na Top 10. 

Jessie nije htjela ništa ostaviti slučaju pa se za novi singl pojačala velikim igračima koji jamče uspjeh. U pomoć je tako pozvala teškaše rep scene, kuma britanskog grimea Dizzee Rascala i Big Seana, najsjajniju zvijezdu Def Jama. Produkciju potpisuje Joshua Coleman, poznatiji kao Ammo. Ovaj američki glazbenik, kompozitor i producent pod eksluzivnim ugovorom s izdavačkom kućom Prescription Songs, stoji iza nekih od najvećih hitova Ke$he, Pitbulla i Britney Spears.

Jessie J pjesmu "WILD" posvećuje svojim fanovima kojima se tako zahvaljuje na njihovoj podršci i ljubavi kojom je zasipaju. Pjesmu je prošli tjedan uživo izvela u finalu American Idola, jučer se "WILD" pojavio i u iTunes dućanima, a na YouTubeu je skraćena, akustična verzija novog Jessinog hita pogledana više od pola milijuna puta u samo 24 sata. Dakle, Jessie J se vratila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije