Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se na jednu stvar

Jennifer Aniston oduševila pratitelje fotografijom na kojoj pozira golišava i bez trunke šminke

Jennifer Aniston
Foto: REUTERS
1/5
16.01.2022.
u 22:00

- Ok, vlaga idemo - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je bila je prekrivena samo ručnikom pa je u prvi plan ipak pao njezin dekolte, dok joj je kosa mokra i valovita

Glumica Jennifer Aniston (52) na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima pozira bez trunke šminke. 

- Ok, vlaga idemo - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je bila je prekrivena samo ručnikom pa je u prvi plan ipak pao njezin dekolte, dok joj je kosa mokra i valovita. 

"Daaa, prirodne kovrče", "To se zove seksi frizura", "Iskreno, zaljubio sam se", "Izgledaš fantastično", "Predivna si", "Srce mi je počelo ubrzano kucati", "Kakva kraljica", "Tvoja kosa, tvoje lice, za zaljubiti se", "Zašto si tako lijepa", "Definicija savršenstva", "Jen, ti si izmislila ljepotu, jel tako", "Najljepša žena na čitavoj planeti", samo su neki od brojnih komentara oduševljenih obožavatelja. 
Podsjetimo, Jennifer je nedavno prozvala sve koji ju optužuju i govore o njezinom životu, a ne znaju ništa o njezinoj osobnoj ili medicinskoj povijesti. 

 

Jennifer koja je bila na vrhuncu karijere kada je snimala danas kultnu seriju 'Prijatelji' 1990-ih i 2000-ih zbog koje su se njezini obožavatelji i kritičari osjećali slobodni da iznose pretpostavke o njezinom privatnom životu

- Shvaćala sam to vrlo osobno, sve glasine o trudnoći kao i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetali su me takvi komentari budući da te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, zašto ne mogu i kakvo mi je medicinsko stanje. Mogu li ja imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome- otkrila je glumica,. Osvrnula se i na dvostruke standarde koje ima društvo, a od kojih uvijek profitiraju muškarci.

- Muškarci se mogu ženiti koliko puta žele, imati žene koje su 20 ili 30 godina mlađe od njih, a ženama u društvu to nije dopušteno, njih se zbog takvih stvari osuđuje- dodala je Jennifer.

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije