Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razuzdana

Jenn Aniston: Bila sam nervozna prije svoje prve toples scene

jennifer aniston
pixsell
19.02.2012.
u 18:00

Glumica, koja je na snimanju upoznala svog sadašnjeg dečka Justina Therouxa (40), kaže da se izvrsno zabavljala snimajući 'Wondelust', film o paru iz New Yorka koji završe u komuni za hipije

Jennifer Aniston (43) iza sebe ima gomile snimljenih filmova i serija, ali tek sada se dovoljno ohrabrila kako bi ispred kamere pokazala grudi. Glumica, koja je na snimanju upoznala svog sadašnjeg dečka Justina Therouxa (40), kaže da se izvrsno zabavljala snimajući 'Wondelust', film o paru iz New Yorka koji završe u komuni za hipije. S obzirom na tematiku filma, na setu je bilo puno golotinje pa se ni njoj nije bio problem skinuti.

- Malo sam bila nervozna kada je došao taj dan u kojem sam se trebala skinuti. Ne bih se skinula zbog bilo čega, ali bili smo u okruženju punom hipija i golotinje skoro dva mjeseca. Moja toples scena nije bila ništa u usporedbi s glumcem koji je cijela dva mjeseca na setu bio sasvim gol tako da nam je svima u jednom trenutku golotinja postala normalna - objasnila je Aniston.

Dodala je i kako je na snimanju cijelo vrijeme vladao osjećaj zajedništva te da se na setu zabavljala kao i dok je snimala seriju 'Prijatelji'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije