Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40 godina Nebraske

Jedan od najboljih albuma zamalo nikad nije objavljen. Snimio ga je na kazetofonu u samoizolaciji

02.10.2022.
u 21:30

Iako je zadnjih godina u vrijeme pandemije riječ "samoizolacija" bila jedna od najviše korištenih, nije tajna da su mnogi umjetnici u samoizolaciju odavno odlazili dobrovoljno, osamivši se od okoline za vrijeme stvaranja nekih od svojih najzanimljivijih radova. Rock-glazbenici nisu u tome bili izuzetak, pa nije teško pronaći njih desetak koji su upravo samoizolaciju odabrali kao dobrovoljni bijeg od remetilačkih faktora okoline, još dok koronavirusa nije ni bilo na vidiku.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
17:29 03.10.2022.

Cemu brisanje komentara. U USA nitko mladji od 40 godina nema pojma tko je Springsteen, niti tko su the Beatles. Ovaj novinar bi trebao shvatiti da sve evoluira, pa tako I muzika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?