Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško bolestan glazbenik

Jasmina Stavrosa uvrstili među izvođače CMC festivala: 'Vjerujemo da će biti s nama, on je borac'

Slavonski Brod: ​​Započeo​ najve​ći​ pop i rock festival u Slavoniji ​- ​CMC 200 Slavonija fest​ ​2022.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
19.04.2023.
u 09:33

Želimir Babogredac, direktor najstarije diskografske kuće u Hrvatskoj Croatia Records, za Večernji list kazao je kako vjeruje u pozitivan ishod liječenja te da se svi nadaju da će im se Stavros i ove godine pridružiti na festivalu

Ovogodišnji jubilarni 15. CMC festival održat će se 9. i 10. lipnja u Vodicama, a ovih su dana predstavljeni i izvođači koji će nastupiti na vodičkoj rivi. Tijekom dvije večeri na pozornicu će stati ukupno 46 izvođača, a na popisu je i Jasmin Stavros koji se trenutno nalazi u bolnici i prima terapiju zračenja nakon što mu je nedavno dijagnosticiran karcinom kostiju. Upravo zbog toga mnoge je njegovo ime na popisu izvođača iznenadilo, a organizatori ističu da su ga uvrstili na popis kako bi mu pružili prijateljsku, ali i profesionalnu podršku s obzirom na to da je Stavros na vrijeme poslao svoju pjesmu na natječaj, a i prijašnjih godina bio je redoviti gost festivala. Direktor Croatie Recordsa Želimir Babogredac za Večernji list kazao je kako vjeruje u pozitivan ishod liječenja te da se svi nadaju da će im se Stavros i ove godine pridružiti na festivalu. 

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, ilustracija

- Uvrstili smo ga na popis jer nam se to čini ispravno. Želimo ga podržati i prijateljski i profesionalno, Stavros je naš izvođač i jedan od stalnih sudionika CMC festivala. Njegov tim suradnika i ove je godine na vrijeme predložio pjesmu, a mi smo ju prihvatili i sada se nadamo dobrim vijestima. Želimo mu brzo ozdravljenje i nadamo se da će biti s nama u lipnju jer je on veliki borac - kazao je Babogredac. 

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Optimističan je i Stavros s kojim smo posljednji put razgovarali u ponedjeljak. Tada nam se javio iz KBC-a Rebro i otkrio novosti o svom zdravstvenom stanju. - Ide na bolje, premda me još uvijek jako boli. Idem na terapije zračenjem, a sve bi trebalo biti gotovo do početka ljeta - kazao nam je kratko Stavros kojeg smo ulovili u trenutcima odmora pa nije bio raspoložen za više izjava. 

Podsjetimo, teška bolest Stavrosu je dijagnosticirana prije dva mjeseca. - Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne – rekao je Stavros tada.

Stavros je prvo liječen u Vinogradskoj bolnici, a potom je prebačen u KBC Rebro u Zagrebu, gdje je nastavio liječenje. U drugu bolnicu glazbenik je prebačen na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika.

VIDEO Stavros nam se javio iz bolnice: 'Sve bi trebalo biti gotovo do početka ljeta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije