Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON INTERVJUA

Janković otkrio što mu je rekao pokojni Svilan: 'Još se sam sebi smijem'

Foto: Grgo Jelavić/Boris Ščitar/PIXSELL/Večernji list
1/12
15.12.2020.
u 14:42

U objavi na Facebooku, slavni kuhar Mate Janković osvrnuo se na susret sa Sinišom Svilanom prilikom audicije za Masterchef.

U objavi na Facebooku slavni riječki kuhar Mate Janković prisjetio se audicije za emisiju  "Masterchef: Hrvatska" gdje se susreo s pokojnim novinarom i voditeljom Sinišom Svilanom.

- Sad bi negdje trebalo biti 10 godina od kada je bila audicija za Masterchef: Hrvatska. Sjećam se bilo je to u hotelu Aristos. Pokojni Siniša Svilan s još nekoliko suradnika radio je interview sa svakim chefom. Sjećam se da nas je bilo jako jako puno. Cijeli dan smo se motali onuda i pričali. Dosta nas se tamo upoznalo. Došao je red na mene, odradio sam svoju sekvencu i izašao van na cigaretu. Kroz nekoliko minuta na cigaretu je došao Siniša Svilan. Sjećam se da je stao pored mene, i rekao "Bili ste jako dobri". Na što sam ja kur**vito kao Han Solo odgovorio "Znam". Još se sam sebi smijem. Nakon toga u sobu su pozvali Toma, Radovana i mene. Puno se stvari u mom životu promijenilo nakon tog dana - napisao je Janković u objavi koja je prikupila tisuće lajkova, a u komentarima su se fanovi složili da im nedostaje Masterchef, kao i Siniša Svilan koji je iznenada preminuo od srčanog udara 2016. godine u Beogradu gdje je od 2012. godine bio direktor programa Pink televizije. Dogodilo se to nakon što ga je tamo pozvao medijski magnat Željko Mitrović.

Foto: Daniel Pavlić

Dvije godine radio je i kao programski konzultant direktorice televizije B92, lani je radio i kao savjetnik RTL-a. Bio je u braku s akademskom slikaricom Ellom Svalinom s kojom se razveo, a s kojom je dobio kćer Galu. Posljednjih godina bio je u vezi sa Silvom Mustapić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije