Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna obitelj

Ivica Pucar: Nema ljepšeg nego čuti kada se po kući ori dječji smijeh

21.12.2015., Zagreb - U Histrionskom domu dodijeljena nagrada Najhistrion glumcu Ivici Pucaru i glumici Ani Majhenic. Ivica Pucar ,  Nikolina Pucar.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/2
27.12.2016.
u 08:18

Uoči blagdana zvijezda serije "Novine" glumac Ivica Pucar je krstio sina u bazilici Srca Isusova gdje se i vjenčao

Glumac Ivica Pucar i njegova supruga Nikolina, profesorica latinskog jezika, pamtit će 2016. kao jednu od ljepših godina. Sredinom svibnja dobili su sina Ivana i život im se promijenio iz temelja.

– Predivno je biti roditelj! Mališan već ima sedam mjeseci i uživamo u svakom trenutku s njim. Nedavno je izgovorio svoju prvu riječ. Kad sam čuo da je iz njegovih ustašca izišlo “tata”, srce mi je bilo veliko kao kuća. Tako se za kraj godine mogu pohvaliti i da sam pobijedio na malom natjecanju koje se vodilo između mene i supruge o tome hoće li mu prva riječ biti tata ili mama – kaže Ivica. Nedavno je njegov sin primio i prvi sakrament.

Božić u Dalmaciji

– Sve se odvilo u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Ivana smo krstili u bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici, gdje smo se Nikolina i ja vjenčali – kaže Zadranin.

– Volimo ovo vrijeme u godini. Prvo smo supruga i ja, 21. prosinca, obilježili četvrtu godišnjicu braka, a potom smo s obitelji, u mom rodnom Zadru, dočekali Božić. Ovi su blagdani posebni zato što je Ivan s nama. Uz djecu je sve veselije i šarenije, zabavnije i opuštenije. Nema ljepšeg nego čuti dječji smijeh kako se ori po kući – kaže član varaždinskog HNK koji je i zadovoljan smjerom u kojem mu se razvija karijera.

Svestrani glumac dobio je brojne pohvale za ulogu u dramskoj seriji “Novine”, a zadovoljan je i likom koji tumači u telenoveli “Zlatni dvori” na Novoj TV.

– Dugo sam želio glumiti u kriminalističkoj seriji pa, kada sam dobio ponudu za ulogu u “Novinama”, nisam previše razmišljao. Odlična priča, fantastični glumci. Bila mi je to i prva suradnja s Daliborom Matanićem. Ništa manje nisam uzbuđen ni zbog serije “Zlatni dvori”. Lijepo je vratiti se užurbanom ritmu snimanja i kolegama s kojima sam već radio – veli Ivica koji s Hanom Hegedušić u varaždinskom HNK priprema crnu komediju “Hotel Bellevue”.

– S Hanom je divno raditi. Ponekad znam reći da se nas dvoje odlično razumijemo a da na probi ne izgovorimo ni dvije riječi – veli Ivica kojeg će na svečanoj premijeri iz prvog reda bodriti supruga, a, nada se, i sinčić Ivan. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije