Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bodri ga u Liverpoolu

Ivanka Mazurkijević otkrila je kakav je Mrle partner i otac: Ima tih patrijarhalnih minuta

Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/14
12.05.2023.
u 07:45

Ivanka i Mrle u vezi su već 12 godina i imaju kćer Evu, za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos, a imala je glavnu ulogu u njihovu videospotu za pjesmu Seagul

Članove grupe Let 3 tijekom njihova nastupa na Euroviziji u Liverpool Areni bodrile su i njihove supruge i obitelji. Ivanka Mazurkijević, partnerica Damira Martinovića Mrle u majici "ŠČ" i s hrvatskom zastavom bodrila je Let 3 i svog partnera Mrlu u polufinalnoj večeri.

– Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugo niste mogli zamisliti! ŠČ znaju svi, a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi! Let3 najjači!!!! – poručila je prije dva dana Ivanka iz Liverpoola za Večernji list. Ivanka i Mrle u vezi su već 12 godina. Imaju kćer Evu, za koju su često u intervjuima naglašavali da je njihov ponos, a imala je glavnu ulogu u njihovu videospotu za pjesmu Seagull. U intervjuu koji je nedavno dala Ivanka je ispričala kakav je Mrle partner. 

 

– Ustvari je iznenađujuće retro. Ima tih patrijarhalnih minuta u danu kad me iznenadi, ali tada uglavnom dobije samo otpor. Jako smo zadovoljni našom zajedničkom pričom, naravno dok ima ljubavi, a glazba nam je svijetla točka našeg odnosa. Stvaranje, na to mislim, i djeca, naravno – izjavila je Ivanka u intervjuu za Story.  Kada su u pitanju odgojne metode prema kćeri Evi koju je dobio s Ivankom, i kćeri Roži, koju ima iz prvog braka, Ivanka kaže da je Mrle popustljiv i ispunjava im sve želje.

– Kao Djed Mraz. Ispunjava sve želje, tu i tamo podvuče neku odgojnu priču, ali je premekan – kaže. Ispričala je i kako je njihova kći Eva obožavateljica Eurovizije i jako je veseli što je njezin tata dio te priče. Ivanka Mazurkijević (50) i Damir Martinović Mrle (61) nakon deset godina veze odlučili su se prije dvije godine vjenčati, a njihovoj želji da stanu pred oltar ispriječila se pandemija koronavirusa zbog koje su godinu dana odgađali svadbu koju su konačno planirali za 4. rujna. 2021. godine. 

"Vjenčanje je 4. rujna na otoku San Marinu. Prlja će biti kum. To je blizu Novog Vinodolskog, cijeli otok će biti naš i pozvat ćemo ljudi onoliko koliko stane, to je 100 do 200 ljudi, jednostavno ne stane (više), otočić je mali, presladak", rekao je par uoči vjenčanja. Na kraju su ga morali odgoditi jer je nekoliko dana uoči svadbe Ivanka bila pozitivna na koronavirus. 

Komentara 8

DU
Deleted user
09:29 12.05.2023.

Danas se svašta proglašava pjevačem,pa tako i gospođa u članku i njezin drugar Mile s faksa.Važno je samo biti pravovjeran.

MA
malopivo
08:41 12.05.2023.

"patrijarhalne"minute,Ivanka,Ivanka

PO
poluvodič
08:30 12.05.2023.

Sad ste napokon okrenuli na "partnerica", a ne nevjenčana supruga... 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije