Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na malom Lošinju

Iva Jerković s obožavateljima podijelila rijetke obiteljske trenutke

Iva Jerković
Foto: Instagram
1/17
01.05.2023.
u 14:14

Majka i kćer Rina Ami u hotelu na Malom Lošinju uživale su u produženom vikendu i fotografijama raznježile pratitelje.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković (41) na svojem je Instagram profilu rijetko pokazuje svoju obitelj, a ovoga je puta  podijelila je snimke s trogodišnjom kćeri Rinom Ami koju je dobila s Josipom Antićem Zefom. Majka i kćer u hotelu na Malom Lošinju uživale su u produženom vikendu i raznježile pratitelje. Bivša voditeljica je zablistala u dugoj haljini i sakou, a kćer je odjenula u bijelu haljinu.

Foto: Instagram screenshot

Iva je potom podijelila snimku s Rinom Ami koja ju fotografira mobitelom.

- Mama, mogu te ja slikati, plizz. Pilence mamino - napisala je manekenka uz emotikone koji plaču od smijeha te srce i pilića. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Iva je nedavno također podijelila obiteljske fotografije. Tada je pokazala kako je za vrijeme uskrsnih blagdana uživala s obitelji u Opatiji.

Inače, Jerković je s Josipom Antićem Zefom dobila kćer u veljači 2020. godine, a za njihovu se ljubavnu vezu saznalo kada je ona odlučila javnosti otkriti da je u drugom stanju.

- Ona je moj pajdaš, idemo svugdje zajedno, ovo je jedan lijepi period života. Moram reći, sve je ovo lijepo, prisjetiti se što si radio, sresti bivše suradnike, sve to budi lijepa sjećanja, ali stvaran život je ono 'stvarno' - rekla je Iva jednom prilikom za kćer Rinu Ami.

- Ona je oduševljenje, moje malo čudo. Puna je iznenađenja, stalno izgovara neke nove rečenice. Trenutno obožava recitirati, a za poziranje je još rano - zaključila je Iva tada.

Dodajmo i da Ivu u zadnje vrijeme rijetko viđamo u javnosti i na društvenim događajima. Posvetila se svom frizerskom i beauty salonu koji je otvorila 2014. godine.

Manekenskim poslom se počela baviti još kao 15-godišnjakinja i bila je zaštitno lice brojnih kolekcija domaćih modnih brendova i najviše je surađivala s modnim dvojcem Elfs, a bila je i zaštitno lice brazilske sportske modne marke Bia Brazil Activewear.

Osim manekenske karijere Iva se okušala i u televizijskim vodama gdje je počela kao hostesa na Bingo showu, a ubrzo je stigla i ponuda s talijanske TV postaje RAI 2 i tamo je vodila emisiju Libero show. Na HRT-u je bila hostesa u Studio 10 koju su vodili Duško Ćurlić i Mirko Fodor, a s Nikolinom Pišek je 2007. godina vodila Doru. Zadnji televizijski angažman bio joj je u Kolu sreće koji se prikazivao na RTL-u, a vodio ga je glumac Boris Mirković. Sudjelovala je i u reality showovima Survivor i Celebrity Big Brother.

VIDEO Ivana Kindl osvojila Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije