Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
almira osmanović

"Ispijanje votke na eks bila je ulaznica u rusko društvo"

ALMIRA
Ivana Ivanović/Pixsell
20.01.2013.
u 08:15

– Veselim se što ću imati više vremena pomagati kćeri Sari koja se bavi dresurom i šišanjem pasa. Ona vodi školu za pse “Sara David”, koja uz dresuru nudi i smještaj za pse, mačke i ostale ljubimce.

Nacionalna baletna prvakinja i donedavna ravnateljica Baleta HNK Split Almira Osmanović otkrila nam je što je trenutačno zaokuplja i kako provodi dane.

Što ćete raditi sada kad imate više slobodnog vremena?

– Veselim se što ću imati više vremena pomagati kćeri Sari koja se bavi dresurom i šišanjem pasa. Ona vodi školu za pse “Sara David”, koja uz dresuru nudi i smještaj za pse, mačke i ostale ljubimce. To nije lak posao, ona to radi s osobitom ljubavlju i strpljenjem i pomoć joj je potrebna, a ja sam velika zaljubljenica u životinje.

Jeste li nesretni što napuštate kazalište?

– Umorila me borba s financijama. Na neki sam način sretna što odlazim jer više ne želim trpjeti taj teret.

Sjećate li se prvog puta kad ste zatulumarili?

– U Rusiju sam otišla kao 18-godišnja balerina. Osim što sam svaki dan išla u neko kazalište i uživala u sjajnim predstavama, morala sam naučiti i piti votku! Onako ruski, na eks, jer to je bila ulaznica za to društvo!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:11 20.01.2013.

Pijem i ja votku a nikako da naucim balet:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije