Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ZAPRAVO MISLI?

Ingrid upozorila: 'Postoje "prijatelji" koji vam bez po' muke potiho zamjeraju...'

Ingrid Divković
Foto: Instagram
1/5
03.06.2020.
u 14:33

Spisateljica Ingrid Divković i jedna od ekspertica sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" na RTL-u po završetku showa je otkrila kako je u vezi s Lukom Budakom, jednim od sudionika istog showa.

Spisateljica i jedna od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu', Ingrid Divković objavila je znakovitu poruku na svom Instagram profilu.

- Postoje "prijatelji", ljudi koji očekuju da ih zivkate i molite da se vidite, "prijatelji" koji vam bez po' muke potiho zamjeraju sve što radite, pojedinci koji govore "ma lako tebi" ne znajući uopće koliko radite, koliko se borite i trgate, to su isti oni koji su usredotočeni samo na vaš krajnji rezultat i koji kada im ne posvetite dovoljno vremena za njihove vlastite drame i žalopojke okolo pričaju kako ste bahati i sebični. Srećom, postoje i prijatelji, bez navodnika, pravi prijatelji koje viđate rjeđe nego što bi to željeli jer život je nažalost takav, užurban i stresan, i kilometri i prioriteti često vode glavnu riječ, ali su to prijatelji koji bez imalo zadrške razumiju vaše borbe i vaše vrijeme, prijatelji koji ni najmanje ne očekuju da ih neprestano zivkate i moljakate, a vlastitoj se drami i žalopojkama smiju u lice. Takvi prijatelji znaju razumjeti. Vole vas, jer prvenstveno vole sami sebe. Takvi su prijatelji vrijedni, dapače neprocijenjivi su. Oni istinski vide i osjete ono što ovi prvi po redu ali ne i prvi po vrijednosti, mogu samo naslutiti - napisala je Divković, a u komentarima ispod objave mnogi su se s njom složili.

Ingrid Divković
1/8

Podsjetimo, da život nekad piše zaista neočekivane priče, uvjerili su se i bivši kandidat showa “Brak na prvu” Luka Budak i spisateljica Ingrid Divković koja se u istom RTL-ovu projektu našla u ulozi ljubavnog eksperta. Nakon što su Adam Kromer i Gordana Marelli javnosti otkrili da su se zaljubili nakon sudjelovanja u eksperimentu te da uskoro očekuju i prinovu, jedna lijepa ljubavna priča dogodila se i između Luke i Ingrid.

Nedavno su uhvaćeni u šetnji u centru Zagreba čime su dodatno potvrdili kako im ruže cvjetaju, a gotovo svakodnevno komentiraju jedno drugom sadržaj na društvenim mrežama što fanovi vjerno prate.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Komentara 1

ZV
Zvonko Velikokitić
15:30 03.06.2020.

ingrid srce šta te toliko smeta kosa kod muškarca da se stalno lijepiš na te ćelave glavonje. sigurno nisi o takvom maštala dok si bila cura. ima sigurno dosta nas mladića s kosom koji bi te htjeli. pogledaj malo boljeje oko sebe i nemoj gubiti vrijeme s ovim gelipterom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije