Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brad pitt kavalir

Iako ih čekali jastozi i kavijar, hollywoodski glumci uživali u – pizzi!

oscar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
03.03.2014.
u 18:09

Ellen DeGeneres odlučila je sinoć hollywoodsku filmsku "kremu" počastiti i pizzom tijekom dugačke svečanosti dodjele Oscara

Dok ih je na Oscarima čekao kavijar, jastozi i kavijar, Ellen DeGeneres odlučila je hollywoodsku filmsku "kremu" počastiti i pizzom tijekom dugačke svečanosti.

Ellen je pizze naručila u pizzeriji Big Mama's & Papa's, a kada ih je dostavljač donio na pozornicu, prvi koji mu je pomogao podijeliti slasne komade, bio je Brad Pitt.

Slavni glumac ponio se kao pravi gospodin te kolegama počeo dijeliti tanjure, a dok je uživao u svom komadu pizze, Angelina Jolie gledala ga je sa smiješkom.

Angelina se ipak suzdržala, no na pizzu nisu ostali imuni ni Meryl Streep, Harrison Ford, Martin Scorsese, Julia Roberts, ali ni Jared Leto, kao ni Kerry Washington, koja je uživala u bezglutenskoj pizzi.

Iako je Ellen potom od publike zatražila i novce za tu pizzu, pa joj je najmoćniji hollywoodski producent Harvey Norman Weinstein dao čak 300 dolara, dostavljač kaže kako napojnicu uopće nije dobio, iako je cijeli račun bio tek 75 dolara. Postavlja se pitanje, Ellen, gdje su novci? Ipak, pizzeria Big Mama's & Papa's bila je i više nego počašćena što ih je Ellen odabrala za ovu prigodu te su joj zahvalili.

>>Sajam taštine: Ovo su modni promašaji od kojih stvarno boli glava

 

>>Ovo su svi dobitnici Oscara: Pogledajte govore ganutih pobjednika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije