Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mastektomija

I one su učinile isto: Nisu htjele prolaziti pakao dva puta

christina applegate
Foto: pixsell
1/4
Autori: sh/VLM, rm
14.05.2013.
u 18:42

Angelina Jolie zapanjila je svijet svojom objavom, kao i njene kolegice iz svijeta šoubiznisa koje su to bile prisiljene napraviti

Angelina Jolie zapanjila je svijet objavom da joj je napravljena dvostruka mastektomija. Njen partner Brad Pitt tu je odluku nazvao "herojskom", a sa svih strana stižu riječi podrške.

Jolie je jedna od mnogih žena koje su se morale podvrgnuti tom invazivnom zahvatu, a među njenim holivudskim kolegicama ima još nekoliko sličnih iskustava.

Christina Applegate prije pet godina odlučila se na mastektomiju nakon što joj je otkriven rak na lijevoj dojci, dok je Kathy Bates rak dojke dijagnosticiran u rujnu i zbog opreza je odmah zatražila i mastektomiju druge dojke.

Televizijskoj voditeljici Giuliani Rancic prije tri godine dijagnosticiran je također rak dojke, a podvrgla se mastektomiji jer nije htjela dvaput prolaziti kroz isti pakao.

Sharon Osbourne, reality zvijezda i supruga Ozzyja Osbournea, nakon što joj je otkriven gen zbog kojeg može oboljeti od raka dojke, također se podvrgla mastektomiji.

 

>>Angelina Jolie: Odstranila sam obje dojke zbog rizičnog gena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije