Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa u Zagrebu

Hrvatska dizajnerica pokradena: Ako na nekome vidite ovu haljinu zovite policiju

Foto: Instagram
1/5
16.06.2019.
u 13:01

Showroom Anite Pokrivač opljačkan je dan nakon što je objavila službene fotografije svoje nove kolekcije.

Nedjelja ujutro za dizajnericu Anitu Pokrivač počela je poprilično uznemirujuće.

Naime, kako je sama dizajnerica objavila netko joj je provalio u njen showroom u Širolinoj ulici u Zagrebu i ukrao cijelu novu kolekciju, televizor i ogledalo.

- Slike nove kolekcije jučer su ugledale svijetlo dana i eto dogodilo se što se dogodilo. Tu su fotkice, molim vas sherajte jer nijedna haljina još nije prodana od naše strane, tako ako je vidite na nekom molim vas kontaktirajte policiju. Hvala vam - napisala je na Instagramu dizajnerica. 

Foto: Instagram Asos

Kasnije se zahvalila svima koji su joj dali podršku i uputili riječi ohrabrenja nakon objave ove informacije. Napisala je kako ona i njen tim već sutra kreću u izradu novih haljina. 

- Svi smo živi i zdravi i to je najvažnije. Haljinice ćemo šivati i noću i ova kolekcija će biti najposebnija ikad. - napisala je Anita.  

Ključne riječi

Komentara 1

JM
ja-ma
16:27 16.06.2019.

Dobra reklama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije