Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se u bolnici

Teški dani u obitelji Cetinski: Hvala ti što si mi spasio život, sada smo 1:1

15.06.2019.
u 21:04

Dubravki Cetinski pozlilo je kod kuće, u Istri gdje kraj Kanfanara u selu Radetići par živi posljednje dvije godine

Supruga Tonyja Cetinskog, Dubravka, prije pet dana doživjela je moždani udar.

Naš popularni pjevač na Instagramu je objavio da se Dubravka oporavlja.

– Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila – napisao je Tony.

Kako piše portal cover.style, Dubravki Cetinski pozlilo je kod kuće, u Istri gdje kraj Kanfanara u selu Radetići par živi posljednje dvije godine. U tom trenutku s njom je bio Tony koji je pravovremeno reagirao i odmah pozvao Hitnu pomoć.

I sama Dubravka oglasila se na Instagramu.

– Hvala svim mojim anđelima čuvarima ,medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMOLJUBAV – next stop Tašmajdan ( Bg ). Ono što nas ne slomi, to nas ojača. P.S. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio. Sada smo 1:1 – napisala je ona.

Ključne riječi

Komentara 12

NE
nevinosuđen
22:41 15.06.2019.

Auu, koliko negativne energije! Ako niste u stanju zaželiti brzi oporavak, ma samo preskočiš članak a posebno komentar. Gospođo, sretan i brz oporavak

LE
lemy
06:13 16.06.2019.

Da, još jedna netočnost s. Radetići nije blizu Kanfanara nego blizu Kringe u Općini Tinjan. Kanfanar je 30 km od Radetići, ako neznate pitajte, ne pisati napamet.

Avatar kvasac60
kvasac60
09:43 16.06.2019.

Ti Cetinski mora da su jako griješni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije