Naslovnica Showbiz TV

Sjećate li ih se? Bili su zvijezde malih ekrana, a onda su pali u zaborav

Rijetki su od njih ostali uspješni ili prisutni u medijima i nakon prestanka emitiranja showa.
16. lipnja 2019. u 09:00 2 komentara 16254 prikaza
Foto: PIXSELL/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

 Hrvati obožavaju reality showove. Bilo da se radi o pjevačkom, kuharskom ili talent showu, pobjednici natjecanja tijekom emitiranja imaju veliku popularnost. No, rijetki su od njih ostali uspješni ili prisutni u medijima i nakon prestanka emitiranja showa.

Primjerice, pobjednici pjevačkih reality showova bili su i Žanamari Perčić, Bojan Jambrošić, Franka Batelić i Kim Verson, koji i danas nastupaju i izdaju nove singlove, baš kao i Nina Kraljić, koja je pobijedila na Voiceu. No, znate li kako se zvao pobjednik druge sezone reality showa Hrvatski idol koji je emitiran 2005. godine? Njegovo ime je Patrick Jurdić i danas ga se možda sjećaju samo zagriženi fanovi.

Što rade ostali pogledajte u sljedećem videu:     

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • zelenakrava:

    Ne sjaćamo ih se. Uz 15-tak normalnih kanala i 95 kabelskih vrlo je teško pogoditi program gdje su dotični vjerojatno nastupali. Prije 50-tak godina kada je bio samo jedan program vjerojatno bi bilipoznati ali danas.....ne.

  • zac111:

    ove imaju " alatke" za probijanje