Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila nakon korekcije nosa

Hana Rodić o operacijama: 'U sebe sam uložila 12 tisuća eura, ponovno ću raditi samo grudi'

Foto: Instagram
1/15
23.04.2023.
u 09:00

Influencerica i reality zvijezda rekla je da je sada zadovoljna svojim izgledom te nikad nije krila koje je sve korekcije radila.

Kandidatkinja prve sezone popularnog showa 'Gospodin savršeni' i influencerica Hana Rodić (25)  posljednjih je dana jedna od tema domaćeg showbiza zbog operacije nosa. Naime, Hana se pohvalila rezultatima operacije nosa mjesec dana nakon što je zbog nje došla iz Berlina u Zagreb, a obožavateljima je poručila kako je nosić svakim danom sve ljepši i da je jako zadovoljna.

- Sredila sam sve što sam željela i zadovoljna sam kako izgledam. Nemam u planu ništa novo što već nisam dirala, ali planiram ponovno raditi grudi i staviti malo prirodniji oblik da nisu ovako loptaste, ali ima vremena, ne žuri mi se – rekla je Hana za 24 sata. Hana nikad nije skrivala da je napravila neke korekcije na tijelu.

- Prestala sam brojati koliko sam dosad uložila u sebe, ali mislim da je oko 12.000 eura, možda malo više – dodala je.

 

Inače, Hana od kraja 2021. godine živi s Goranom Jurenecom, prvim hrvatskim Gospodinom savršenim u Berlinu. On je zbog nje ostavio originalnu pobjednicu showa Ivu Runjanin. Par živi zajedno, a na društvenim mrežama često se znaju pohvaliti i fotografijama sa svojih zajedničkih putovanja. Otkrila je i koji su im daljnji planovi. 

- Planovi su nam što više putovati, uživati u životu i razvijati se na poslovnom polju i kao što već neko vrijeme razmišljamo, preseliti iz Berlina – rekla je Hana koja je počela surađivati sa svjetskim brendovima, najviše iz Amerike i Velike Britanije, te se još više posvetila digitalnom marketingu.

- Ne žalimo se i upravo planiramo novo putovanje – zaključila je.

 

Podsjetimo, za pomirenje Gorana i Hane saznalo se nakon njihove zajedničke šetnje Samoborom

- Hana i ja smo nakon svega što se desilo htjeli kao odrasli ljudi popričati. Bilo je tu puno toga što smo željeli riješiti. Kada smo se vidjeli, jako lijepo smo razgovarali, što nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro – napisao je nakon što su se pojavile fotografije.

Dodajmo da su dvije godine Hana i Goran bili zajedno i jedno vrijeme zajedno su živjeli u Berlinu, a ubrzo nakon Haninog povratka u Zagreb njihova veza došla je svom kraju kada je Hana otkrila da se Goran vratio svojoj bivšoj djevojci Claudiji. O tome je obavijestila svoje Instagram pratitelje i javno je govorila o tome kako se Claudia doselila Goranu dok su njih dvoje još uvijek bili u vezi. Njihovi statusi na društvenim mrežama nakon prekida stvorili su dojam da je puno toga ostalo pod upitnikom i djelovalo je kao da se više nikada neće pomiriti. 

VIDEO Valentina iz 'Ljubav je na selu' razvodi se od Vatroslava: 'Ne želim više nikakav kontakt s njim'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar 365dias
365dias
09:13 23.04.2023.

žena se malo zabunila - "ulaganje u sebe" znači završiti faks, a ne pumpati usne i ostale dijelove tijela

Avatar Asterix
Asterix
14:20 23.04.2023.

Plus jaki fotošop.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
10:16 23.04.2023.

12 tisuća eura pa toliko košta ako hoćeš dobre zube imati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije