Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za brak

Grubnić odabrao datum vjenčanja i otkrio gdje će biti ceremonija

Foto: Instagram
1/5
14.03.2020.
u 19:00

Modni stilist kaže kako se sada sve u njegovom životu posložilo.

Modni stilist Marko Grubnić nedavno je otkrio kako se ove godine planira oženiti. 

- Vjenčat ćemo se već ove godine! No hajdemo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mojem životu baš onako kako sam ja to htio – rekao je krajem siječnja u In Magazinu. Detalje vjenčanja je već isplanirao, ali datum vjenčanja i mjesto na kojem će se ceremonija održati želi sačuvati samo za sebe, ipak jedan detalj otkriva.

1/8

- Želim da to bude naš dan, dan kojeg ćemo se zauvijek sjećati s osmijehom na licu. Neću skrivati svoju sreću nikada, ali pustimo stvari da idu svojim tokom. No otkrit ću da će vjenčanje biti na plaži – ispričao je za 24 sata. Ne želi otkrivati tko je osoba koja ga je toliko usrećila i s kojom želi provesti ostatak života, ali zbog te osobe se primio kuhače i naučio kuhati. Kaže kako mu je zanimljivo kuhati i kaže da su svi koji su probali njegove delicije jako zadovoljni njegovim kulinarskim umijećem. 

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
21:47 14.03.2020.

po ustavu brak je zajednica muskaraca i zene. ovim natpisom vecernji krsi ustav RH

Avatar brons
brons
21:23 14.03.2020.

Ne vjerujem da se ženi, mislim da se muži

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:07 14.03.2020.

Na ponos svojih roditelja i i rodbine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije