Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Marijanu je bivši pokušao tri puta ubiti: Šamarao me dok mi je dijete spavalo na rukama

Foto: RTL
1/5
14.03.2020.
u 10:27

Zbog straha za svoj i život svoje djece prijavila se u jednu zdravstvenu ustanovu i kada je izašla iz ustanove, kaže Marijana da institucije nisu odradile svoj posao.

Marijana Črlenec kandidatkinja je RTL-ovog showa „Ljubav je na selu“ i ona boravi na imanju farmera Hakije Špage iz Konjica. U sinoćnjoj emisiji nije mogla sakriti suze kada se prisjetila svog teškog djetinjstva, a kasnije je za RTL ispričala svoju tešku životnu priču.

Marijanu je otac psihički i fizički zlostavljao od najranije dobi, a o tome je šutjela godinama. Roditelji su joj se rastali kada je ona završila osmi razred i otac se odao alkoholu i tek nakon 25 godina Marijana je mami priznala da ju je otac psihički i fizički zlostavljao.

- Ona je odmah pozvala policiju da vidi kakve se mjere mogu poduzeti. Tata nikad nije bio dobar prema nama, pogotovo prema bratu i mami. Mlađi brat mi je od samog rođenja bio bolestan. Sa šest godina dobio je tumor na ruci, nasreću dobroćudan...- rekla je Marijana za RTL.

Marijana je završila srednju školu za logistiku i špediciju, a svoj san da bude odvjetnica nije uspjela ostvariti jer nije imala financijskih mogućnosti. Želja joj je bila stvoriti svoju obitelj koja će biti sretnija od one u kojoj je odrasla i s 19 godina je upoznala svog budućeg supruga s kojim je dobila kćer kojoj je danas osam godina. Nakon godinu dana se rastala ali s bivšim suprugom ostali je u prijateljskim odnosima. Ubrzo je upoznala novog partnera za kojeg je na početku mislila da je najbolja osoba na svijetu. Preselila se u njegov grad i uskoro su počeli njegovi ispadi, gurao ju je, vrijeđao i šamarao. 

- Nadala sam se stalno da će biti bolje. Tu je počeo totalni kaos. Znao je doći u tri-četiri ujutro iz izlaska dok sam bila trudna. Spavala sam uvijek s jednim okom otvorenim jer sam znala što me čeka kad dođe doma. Znao me po zimi i snijegu zaključati na balkon, zaključati me u kupaonicu pa me zalijevati hladnom vodom. Tri puta me pokušao ubiti. Koliko puta mi je dijete spavalo na rukama dok me šamarao i čupao, a ja sam bila kao kamen. Jedanput nas je izbacio iz auta pijan, mene, kćer i sina koji je još bio beba u nosilici. Rekao je da imamo sat vremena da napustimo kuću i da će me ubiti ako me ondje pronađe. S njegovom mamom sam spakirala najosnovnije stvari i pobjegla u hotel, ali me pronašao i tamo fizički napao – ispričala je Marijana.

1/9

Odselila se ali bivši partner ju je i dalje maltretirao i prijavljivala je sve njegove napade i dobio je i zabranu prilasku, a ona nadzor socijalne službe. Zbog straha za svoj i život svoje djece prijavila se u jednu zdravstvenu ustanovu i kada je izašla iz ustanove, kaže Marijana da institucije nisu odradile svoj posao. Njezina djeca završila su kod njezinih bivših partnera. Partner koji ju je fizički i psihički zlostavljao predstavio je nadležnim institucijama Marijanu kao lošu majku koja ne može brinuti za svoju djecu. Odlučila je sada progovoriti o svemu u nadi da će je nadležne institucije konačno saslušati jer će se za svoju djecu boriti do kraja, a svoje iskustvo će pretočiti u knjigu kojom želi druge žene potaknuti da ne šute o nasilju u obitelji. 

Ključne riječi

Komentara 5

PI
Piksy
18:48 14.03.2020.

Zao mi ju je..i sama imam djecu ali je to malo sumnjivo da su bas obadvoje djece dodjelili tatama..vecinom se dodjeljuju mamama..znaci da ipak nesto sa njom ne stima

AN
ANNY
14:07 14.03.2020.

Sigurno i druga strana ima svoju priču, jer ponašanje Marjane je katastrofalno što se tiče moralnih vrijednosti. Ovakvim ponašanjem nikada neće uspjeti naći ozbiljnog životnog partnera. Svaki muškarac će iskoristiti " ponudu ",ali za ozbiljnu vezu nikako. U tim godinamaa bi se sama morala srediti, ako želi normalan život. Dobra je pouka za ostale djevojke.Osim toga već izgleda umorno i istrošeno.

FU
furest
13:05 14.03.2020.

nasilje nije dozvoljeno i opravdano no za svadju je potrebno dvoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije