Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostila se

Pokos rastužila pratitelje objavom: 'Jutros me dočekala strašna, nepojmljiva vijest'

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/8
14.03.2020.
u 12:00

Vlatka se na Instagramu oprostila od prijatelja Davora Brauna, nogometaša zlatne genracije Dinama iz 1982.

Nakon što su iz Dinama objavili kako je iznenada preminuo Davor Braun, nogometaš zlatne generacije tog kluba iz 1982., od njega se oprostila i Vlatka Pokos., koju je smrt Charlieja mlađeg, kako su ga zvali stvarno rastužila.

"Jutros me dočekala strašna, nepojmljiva i šokantna vijest da je moj dragi prijatelj Davor Braun Charlie umro. Davor je kao i njegov pokojni otac Mirko bio jedna od ikona grada Zagreba i zagrebačkog društvenog života koji vise nikada neće biti isti... O Davoru imam samo najljepše riječi i uspomene. Uvijek nasmijan i topao, pun pozitivne energije... Teško mi je zamisliti da ga više nikada neću susreti niti vidjeti kako sjedi ispred svog kafića i pozdravlja svoje vjerne goste...", započela je Pokos.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Davor je bio vrlo samozatajan, skroman dečko iako je moja generacija uzdisala za njim... Davor je bio i hrabri hrvatski branitelj na mnogim ratištima ali nikada to nije posebno isticao niti očekivao priznanja ili privilegije. Charlie Jr. je jednostavno bio dobra osoba, suprug, sin i otac. Jako će nam svima nedostajati. Moja najiskrenija sućut njegovoj mami Zdenki, njegovoj supruzi Helgi i sinovima Patriku, Dominiku i Bruni. Zbogom nas dragi Charlie, do nekog novog susreta", zaključila je Vlatka dirljivu emotivnu objavu.

Davor je bio sin proslavljenog nogometaša Mirka Brauna.

 

Ključne riječi

Komentara 25

BI
billynik
13:21 14.03.2020.

Ne zna se tko je gori ova sponzoruša ili portal koji to objavljuje.

AN
andreja1972
13:21 14.03.2020.

Joj daj fukusica skini nam se vec jednom s grbace. Tvoje lajanje je dosadilo i Bogu i narodu.

PS
popevke sAm slagal
14:32 14.03.2020.

Pobjegla zbog dugova. Kako neslužbenih, bivšim prijateljicama, tako i službenih, po presudi. Trošila je tuđi novac. Polupjevačica, poluvoditeljica, polusupruga, poluprodavačica u butiku, polustudentica polufakulteta. Sve je kod nje polovično osim promiskuiteta, taj je potpun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije