Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna čarolija

Grašo pozirao s roditeljima, sestrom i kumovima: Posjetili Huljićevu kućicu na Adventu

Foto: Privatni album
1/19
08.12.2023.
u 17:47

Glazbenik Petar Grašo s roditeljima, sestrom i kumovima posjetio je adventsku kućiu svog šogora Ivana Huljića, a ekipa se po svemu sudeći - jako dobro zabavila.

Splitski pjevač Petar Grašo nije propustio posjetiti kućicu svog šogora Ivana Huljića na zagrebačkom adventu. Kućicu naziva 'Krivi ljudi', koja u ponudi ima i Freetule by Grašo, posjetio je sa svojom obitelji i vjenčanim kumovima Dinom i Viktorijom Rađom. 
- Obitelj - poručio je bivši košarkaš uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, a pridružili su im se i Grašini roditelji Snježana i Zoran te sestra Buga, koju, baš kao i roditelje rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti. Ekipa se naočigled super zabavila u dvoru ekskluzivnog hotela Esplanade uz bou vina, ukusna jela i božićne pjesme. 

Podsjetimo, nedavno se uoči koncerta Petra Graše na Jahorini proširila vijest da je Splićanin baš ondje kupio luksuzni apartman u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine. Grašo već godinama pokazuje poduzetničku svestranost. Iako mu je posao vezan za mikrofon i binu, već određeno vrijeme ovaj novopečeni otac promišljeno ulaže u turizam, a zbog svoje karizme nerijetko je angažiran kao zaštitno lice određenih lifestyle brendova.

Kako smo neslužbeno doznali, Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa Monterra, investicije teške najmanje 15 milijuna eura, a iza koje stoji tamošnji poduzetnik Aleksandar Lazarević koji u svome portfelju već ima i Termag, jedan od najcjenjenijih hotela na Jahorini.

VEZANI ČLANCI:

Baš u Termagu Grašo će održati koncert 27. siječnja 2024., što je i potvrdio za Večernji list, a zatim se osvrnuo i na pitanje o svojoj novoj investiciji. - Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca, ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile. Osim toga, Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za obiteljski odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo - kazao je Grašo dodavši kako ga veseli što će mu susjed u apartmanu biti i kum Tomaž Kavčič, cijenjeni slovenski chef.

Također smo doznali kako su u istom kompleksu apartmane rezervirale mnoge poznate osobe s regionalne sportske i umjetničke estrade pa se čini da će Monterra uistinu postati drugi dom za mnoga poznata lica. Inače, cijenu apartmana u Monterri nije moguće pronaći, ali javno su dostupne informacije koje sugeriraju kako se kvadrat kreće između 2700 pa sve do 4000 eura. U medijskim člancima od prije nekoliko mjeseci stoji da je riječ o dosad neviđenom kompleksu apartmana na ovim prostorima, a koji je građen po najvišim arhitektonskim, dizajnerskim i tehnološkim standardima. 

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre su mu preminule prije nego se rodio

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije