Naslovnica Showbiz TV

Glumac Mladen Vulić unosi nemir među stanovnike Dragošja

Mladen Vulić odigrao je gostujuću ulogu bikera Flige koji pukom slučajnošću dolazi u selo, a u epizodi gostuju i pravi obožavatelji motora iz kluba "Hollister".
08. ožujka 2010. u 15:25 1 komentara 466 prikaza
najbolje
Foto: NOVA TV

Još jedna glumačka legenda našla se na setu serije Najbolje godine i pridružila se veseloj ekipi iz idiličnog Dragošja. Mladen Vulić glumio je gostujuću ulogu bikera Flige koji pukom slučajnošću dolazi u selo.

Naime, s obzirom na to da su Đuka, kojeg glumi Velimir Čokljat, i Mladen, glumi ga ga Petar Čutura, okrenuli znakove na glavnoj cesti, u Dragošju će se tako pojaviti turisti, kojima ovo zabačeno seoce nije bilo baš primarno odredište. Skupinu bikera koja se pojavljuje s Vulićem u seriji tumačit će pravi obožavatelji motora iz kluba "Hollister".

I dok se Dragošje pretvara u turističku destinaciju, lijepa Lorena (Katarina Radivojević) postaje sve nemilosrdnija načelnica. Njene žrtve postat će Korana i Sebastijan koji će ostati bez krova nad glavom, jer će Lorena njihovu kuću odlučiti iznajmiti turistima. U Dragošju će se otkriti i mnoge zanimljive tajne, a jedna među njima je i Emino otkriće da joj je Saška (Mirta Zečević) biološka majka. U prvim danima proljeća u selu će se i uzburkati strasti, a dodatnu će pomutnju unijeti i Đurica, Đurin sin iz Vimečine kojeg u seriji tumači bivši mister Antonio Marušić.

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • movierka:

    Ovo je jedna od mojih najjomiljenijih serija na nasim televizijma i gledala sam ju od samog pocetka. drago mi je sto ulaze novi likovi u seriju i sama serija dobiva na dinamicnosti scenarija :)))) sve pohvalee!!