Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong 2010.

Feminemke u Oslu guštaju u lososu i skupim delicijama

Feminnem (1)
Foto: Privatni album
1/3
23.05.2010.
u 17:23

Djevojke su u Norveškoj već šest dana, navikle su se na čudnu izmjenu dana i noći i oduševljene su sjevernjačkom kulturom. Naše predstavnice u polufinalnom natjecanju nastupaju 27. svibnja

Pamela Ramljak, Nika Antolos i Neda Parmać, dakle cure iz grupe Feminnem i naše predstavnice na 55. Eurosongu koji se ove godine održava u Oslu, zbog svoje ljepote u Norveškoj su prava atrakcija. Tamo su već šest dana, odradile su prve probe na pozornici raskošne Telenor arene, u kojoj će se od 25. do 29. svibnja održati natjecanje, zadovoljne su i, kako nam veselo javljaju, spremne su – pobijediti!  Njihova pjesma “Lako je sve” na kladionicama kotira vrlo dobro i stalno se vrti među prvih deset.  Djevojke se do svog prvog, ali nadamo se ne i posljednjeg, nastupa u Oslu na polufinalnoj večeri 27. svibnja, kada će se doznati idu li u finale, druže sa predstavnicima ostalih zemalja i upoznaju norvešku kulturu.

 – Družimo se najviše sa susjedima iz BiH i njihovim predstavnikom Vukašinom Brajićem. Ali i s Bugarinom Mirom, s kojim smo snimile i duet – pohvalile su se feminemke iz dalekog Osla. Kako se tamo razdani već u 3.30, a mrak padne tek u 22.30 sati, bioritam još usklađuju.

– Hrana, a i sve ostalo, užasno je skupa. Nama, dakako, jer norveški je standard vrlo visok, a imaju samo tri posto nezaposlenih! No kako sve tri obožavamo ribu, a pogotovo lososa, koji je ovdje nacionalno jelo, ne štedimo, već uživamo u skupim delicijama! – kaže Pamela Ramljak. Oslo ih je iznenadio toplim vremenom pa se gradom šeću u laganim haljinicama. Posjetile su Munchov muzej i vidjele njegovu najpoznatiju sliku “Vrisak”, fascinirala ih je Opera, sagrađena od bijelog mramora uvezenog iz Italije i koja doista izgleda kao ledenjak u moru. Dakle, formu koju je trebala i prezentirati. Što je moguće manje misle na natjecanje, više im je do dobre prezentacije Hrvatske i sebe, ali ako već moraju birati, imaju nekoliko favorita.

– Na prvome mjestu nam je Harel Ska’at, predstavnik Izraela. A Anna Bergendahl, djevojka iz Švedske, vrlo je simpatična i ima odličnu pjesmu – otkrile su nam Feminemke. A mi im želimo još puno avantura i odličan nastup.

Posjetite blog grupe Feminnem

Ključne riječi

Komentara 9

FE
felix3
06:30 24.05.2010.

Curke budu sve pomele pred sobom.......

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
17:30 24.05.2010.

Baš ne izgledaju nikako... A kamo li dobro!

AM
amarila
19:33 23.05.2010.

Zalosno ako nema ljepsih cura u Norveskoj! nek se dobro nagustaju jer ce im to biti i jedina lijepa uspomena iz Norveske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije