Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
54. rođendan

Enis Bešlagić čestitao rođendan Zoranu Šprajcu: 'Da me stent nikad ne istisne iz tvog srca'

Foto: Zarko Basic/PIXSELL/ RTL
1/23
02.08.2022.
u 21:40

- Sve najljepše želje od srca ti želim brate. Za tebe i to tvoje srce napaćeno i da me u njemu tvoj stent nikad ne istisne - napisao je Enis uz fotografiju na kojoj su njih dvojica zagrljeni i nasmiješeni.

Voditelj i urednik Zoran Šprajc danas slavi 54. rođendan, a čestitku mu je na društvenim mrežama uputio prijatelj, glumac Enis Bešlagić. Enis je na svojem Instagram storyju objavio fotografiju na kojoj njih dvojica poziraju zagrljeni i nasmiješeni.

- Sve najljepše želje od srca ti želim brate. Za tebe i to tvoje srce napaćeno i da me u njemu tvoj stent nikad ne istisne - napisao je uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Šprajc je rođen 1968. godine u Slavonskom Brodu. Prije nekoliko godina podijelio je na Instagramu fotografiju kuće u naselju Brodsko Vinogorje u kojoj je odrastao. 

- Ovdje sam prije pedeset godina prvi put zakmečao. Moja rodna kuća i ja - napisao je. Voditelj je osnovnu školu pohađao u Slavonskom Brodu i Rijeci, a o tome je jednom prilikom ispričao i svojim pratiteljima. Podijelio je fotografiju s prijateljima i otkrio da je posljednje tri godine osnovne škole pohađao u školi Rudolf Tomšić, sada Škurinje.

- Taj dio života proveden u Rijeci bio je možda i najveća životna škola ikada. Bar za klinca koji se nakon skromnog i čestitog provincijskog predgrađa suoči s porocima i razvratom velegrada, ali brzo sam se uklopio. Da prebrodim taj kulturni šok, silno mi je pomogla lokalna škurinjska ekipa, neki od njih zabilježeni su fotoaparatom školske foto i fun sekcije - napisao je tada.

Srednju školu završio je u Slavonskom Brodu, a studirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Nedavno je Zoran sa svojim pratiteljima otkrio da je proslavio i 35 godina mature.

- Maturalna večer, 35 godina kasnije. Gimnazija Zlatko Šnajder – napisao je pored selfija, gdje se u pozadini vidi atmosfera na proslavi.  Dodajmo i da je Šprajc u dugogodišnjem braku s lektoricom i urednicom Lidijom s kojom ima kćer Franku, te sinove Mirona i Darjana.

Podsjetimo, Šprajc ima ugrađena dva stenta, a voditelj je nakon srčanih udara promijenio mnoge životne navike.

VIDEO Jelena Rozga o prvom koncertu koji je počela u 4 ujutro: 'Treba i to jednom probati'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije