Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav traju od 1989. godine

Doris Dragović objavila fotografiju sa suprugom i napisala emotivnu posvetu

Doris Dragović
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
09.01.2022.
u 18:30

Splitska pjevačica se za vaterpolista Marija Budimira udala u travnju 1990. godine, a u rujnu iste godine postali su roditelji sina Borne.

Doris Dragović ne daje često intervju niti puno priča o svom privatnom životu, a sada je na Facebooku objavila zajedničku fotografiju sa suprugom Marijem Budimirom i napisala:

- Ti si čovjek za mene, ja sam žena za tebe, moja si pjesma i rame za plakanje! ♥ I pisma i ljubav traju od 1989. - piše u opisu fotografije.  Splitska pjevačica se za vaterpolista Marija Budimira udala u travnju 1990. godine, a u rujnu iste godine postali su roditelji sina Borne.

 

 

- Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati’ - rekla je jednom Doris o svom suprugu. Prije četiri godine Mario je doživio infarkt kada mu je iznenada pozlilo na večeri nakon malonogometnog turnira ''Četiri kafića''. Čim je stigao u restoran, bivši vaterpolist Budimir primio se za prsa i pao na pod. Fizioterapeut Domenico Sisgoreo vraćao ga je u život sve dok nije stigla hitna pomoć. Budimir se uspješno oporavio, a supruga je cijelo vrijeme bila uz njega. 

Doris i Mario bili su godinu dana u vezi nakon čega su odlučili izmijeniti bračne zavjete u crkvi svetog Ante na Poljudu, a za svojih 130 uzvanika svadbeno slavlje priredili su u tada popularnom restoranu Mak u Splitu, a vjenčanicu je pjevačica kupila u Trstu.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:15 09.01.2022.

Gdje si je našao?

DU
Deleted user
18:49 09.01.2022.

Hari Mata Hari

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:14 10.01.2022.

Nisam suze mogao suzdržati kad sam pročitao ove nebeske stihove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije