Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Skinula je 35 kilograma u dvije godine, prekinula vezu s milijunašem, a sada se šuška da ljubi ovog sportaša

Foto: Profimedia
1/15
09.01.2022.
u 14:30

Rebel je na Instagramu objavila fotografiju u kompletu za vježbanje, sportskom grudnjaku i tajicama, te ružičastim tenisicama. Fotka koju je objavila prije manje od 24 sata, sada ima već više od 300.000 lajkova.

Glumica Rebel Wilson (41) u posljednjih je godinu i pol dana potpuno promijenila svoj izgled. Naime, izgubila je više od 35 kilograma, te potpuno promijenila stil života, a odvažila se i promijenila imidž.

Novim je fotografijama potpuno šokirala obožavatelje. Naime, glumica se prije transformacije sigurno nikada ne bi odlučila za tajice, a sada ih ponosno nosi. Rebel je na Instagramu objavila fotografiju u kompletu za vježbanje, sportskom grudnjaku i tajicama, te ružičastim tenisicama. Fotka koju je objavila prije manje od 24 sata, sada ima već više od 300.000 lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Podsjetimo, Rebel je kilograme suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.

- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. 

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala.

Sada se šuška da ljubi tenisača Matta Reida s kojim se u posljednje vrijeme često druži, a viđeni su na dodjelama AACTA nagrada u Sydneyu. Tada se nisu odvajali jedno od drugog i pozirali su zajedno na crvenom tepihu.  

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije