Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena Varaždin

Đorđe Balašević održao božićni koncert pred osam tisuća ljudi

Dorđe Balašević u Varaždinu
26.12.2015.
u 22:40

Varaždinska publika večeras nije skrivala čardaš u nogama

Poznati novosadski glazbenik večeras je održao božićni koncert u Areni Varaždin. Dvorana se otvorila u 18 sati, a okupila je osam tisuća vjernih obožavatelja.

Balaševiću se na pozornici pridružilo i 16 glazbenika te vojvođanski tamburaši.

Emotivna publika uglas je pjevala popularne pjesme poput “Lepa protina kći”, “Devojka sa čardaš nogama" i "Miholjsko leto”.

Koncert u baroknom gradu imao je i romantičan božićni ugođaj, prigodan temama pjesama.

Varaždinski koncert rasprodan je do 23. prosinca. Publika koja je uspjela 'uhvatiti' ulaznice uživala je u višesatnom nastupu.

>> Rasprodan koncert Balaševića u Varaždinu, organizatori pozivaju na raniji dolazak da se izbjegne gužva

Komentara 44

KA
kajinx
05:34 27.12.2015.

Gdje je Ceca?

CR
crocro
07:23 27.12.2015.

Da, ovo su posljednji pokušaji da se očuva "bratstvo i jedinstvo naroda i narodnosti Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije". Kao da se željelo poručiti: "Kako nam je bre bilo lepo dok smo bili zajedno u istoj državi, kako bi bilo lepo da se ista država ponovi". Nekim ljudima i dalje teku suze a misli su im ostale i dalje u raspaloj i nepostojećoj državi.

Avatar etnaanbama
etnaanbama
07:23 27.12.2015.

Možda je nekome vrana mozak popila pa na Božić organizira koncert Balaševiću a ne onome koji zna otpjevat barem jednu katoličku božićnu pjesmu i k tome nazvat "Božićni koncert" sramota. Ili će možda biti u Mitrovici organiziran na pravoslavni Božićnii koncert za zatočene i nestale hrvatske branitelje kao reciprocitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije