Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINUO DJ I SUPUTNICA

FOTO Stravični prizori iz Italije: Poznati glazbenik se zabio Ferrarijem u zaštitnu ogradu, auto se prepolovio

Foto: Facebook/Comando Vigili del Fuoco Vercelli
1/8
02.04.2024.
u 20:25

Kosovarsko-švicarski DJ Hysni Qestaj se svojim Ferrarijem zabio u zaštitnu ogradu na cesti, a od siline udara automobil se prepolovio i zapalio. S njime u autu bila je i žena, koja je također preminula, a prema saznanjima ne radi se o njegovoj supruzi. Njezin identitet za sada nije poznat.

Proteklog vikenda strašna se nesreća dogodila u Italiji, a u njoj je poginuo kosovarsko-švicarski DJ Hysni Qestaj u dobi od 41. godine. DJ se svojim Ferrarijem zabio u zaštitnu ogradu na cesti, a od siline udara automobil se prepolovio i zapalio. S njime u autu bila je i žena, koja je također preminula, a prema saznanjima ne radi se o njegovoj supruzi. Njezin identitet za sada nije poznat.

Nesreća se dogodila na cesti Ivrea-Santhià na području talijanske općine Alice Castello. Qestaj je ranije te noći radio u jednome noćnom klubu u švicarskom kantonu Valais te je sjeo za volan u sitnim noćnim satima, pišu talijanski portali.

1/8

Prometna policija utvrdila je da je bijeli Ferrari GT4 Lusso u trenutku udara vjerojatno vozio brzinom od oko 200 km/h. Identitet preminulog DJ-a potvrdio je njegov brat, dok je glavni tužitelj u Vercelliju naložio DNA identifikaciju žrtava. Kosovarsko-švicarski DJ ostavio je za sobom suprugu i dvoje maloljetne djece.

Inače, Hysni Qestaj nastupao je pod imenom DJ Style Q, a nastupao je diljem Europe te u SAD-u. Hysnija je brat opisao kao najljubazniju osobu koju je poznavao te osobu koja je bila divna i pozitivna.

VIDEO Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

PO
poluprovokator
21:52 02.04.2024.

Kuda ide ovaj svijet kad DJ zarađuje više od doktora

Avatar dr. Evil
dr. Evil
21:29 02.04.2024.

Specijalizirali su se za drogu, qrve, i ucjene. Ovaj je odlučio skrenuti sa puta.

BP
Besposlen pop
06:14 03.04.2024.

Na Jutarnjem kažu državljanin Srbije jer je poginuli bio s Kosova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije