Naslovnica Showbiz TV

Maja Milišić napustila Farmu i poručila Mateju: 'Nisi muškarac'

Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.
07. listopada 2018. u 10:08 2 komentara 2741 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/16

Maja Milišić treća je farmerica koja je napustila Farmu. Maja kao druga duelistica mogla je birati ili dvoboj izdržljivosti ili pak dvoboj znanja a izabrala je dvoboj izdržljivosti u kojemu su ona i Matej morali u objema rukama, vodoravno od tijela, što duže držati kantu u kojoj je bilo po litru vode.

Iznenadio sve Šok i nevjerica na Farmi nakon što je Matej odabrao svoju suparnicu

Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.

„Muškarac nisi Matej i to je to. To je sve što imam za reći!“, poručila je Maja Mateju na što joj je on odgovorio da svatko igra igru, pa tako i on.

Prije nego li je napustila farmu, Maja se obratila svojim farmerima. „Što da vam kažem? Držite se ekipa, sve znate, volim vas sve i nedostajat ćete mi svi. Vidimo se nekom drugom prilikom!“, kazala je Maja i postavila Kristinu za gazdaricu u idućem tjednu. „Uopće mi nije drago što sam gazdarica jer nisam htjela da Maja izađe. Jedno je igrati pošteno, a ovo je bilo baš nisko  i nepošteno, pa onda ćemo tako nastaviti igrati.“.

Momčilo Otašević Krao sam roditeljima auto, a znao sam i prespavati prvi sat škole

Nakon što je Maja napustila arenu, uslijedilo je sijelo farmera. Kao i nakon svakog završetka tjedna, farmeri su podvukli crtu te prezentirali voditeljima koliko čega imaju te koliko je farma napredovala. Jasmin, kao ovotjedni gazda rekao je da na štednoj knjižici imaju 150 dukata, a Mia i Drele su primijetili kako se na njihovim dnevnim menijima uopće više ne vidi meso.

Voditeljica Nove TV Romina Knežić opet je zaljubljena, evo tko je njen novi odabranik

„Slabim, nemam energije, kopnim kao snijeg u proljeće!“ , komentirao je Srećko bezmesne obroke. Farmeri su ocjenjivali kako je Jasmin vodio farmu te je od svih farmera dobio palčeve gore, odnosno potvrdu da je bio dobar gazda.

Brent Ray Fraser Umjetnik koji je šokirao u 'Supertalentu' polugol rolao oko katedrale

Kada je sijelo završilo, farmeri su se uputili u kuću, a nešto kasnije došli su im i glazbenici kako bi se farmeri opustili, no izgleda, nije svima bilo do zabave. Što nosi idući tjedan, ostaje nam za vidjeti!

INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

  • rotuutor:

    Te farmere sve supirati u Bolnicu na zapadnom dijelu Grada.Bolesni u blenturi.

  • HOS:

    Jadnica ode sa farme a nije se uspjela kresnut