Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoboj

Maja Milišić napustila Farmu i poručila Mateju: 'Nisi muškarac'

Foto: Nova TV
1/16
07.10.2018.
u 10:08

Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.

Maja Milišić treća je farmerica koja je napustila Farmu. Maja kao druga duelistica mogla je birati ili dvoboj izdržljivosti ili pak dvoboj znanja a izabrala je dvoboj izdržljivosti u kojemu su ona i Matej morali u objema rukama, vodoravno od tijela, što duže držati kantu u kojoj je bilo po litru vode.

Matej se pokazao izdržljivijim i pobjedom si osigurao ostanak na farmi i imunitet idućega tjedna.

„Muškarac nisi Matej i to je to. To je sve što imam za reći!“, poručila je Maja Mateju na što joj je on odgovorio da svatko igra igru, pa tako i on.

Prije nego li je napustila farmu, Maja se obratila svojim farmerima. „Što da vam kažem? Držite se ekipa, sve znate, volim vas sve i nedostajat ćete mi svi. Vidimo se nekom drugom prilikom!“, kazala je Maja i postavila Kristinu za gazdaricu u idućem tjednu. „Uopće mi nije drago što sam gazdarica jer nisam htjela da Maja izađe. Jedno je igrati pošteno, a ovo je bilo baš nisko  i nepošteno, pa onda ćemo tako nastaviti igrati.“.

Nakon što je Maja napustila arenu, uslijedilo je sijelo farmera. Kao i nakon svakog završetka tjedna, farmeri su podvukli crtu te prezentirali voditeljima koliko čega imaju te koliko je farma napredovala. Jasmin, kao ovotjedni gazda rekao je da na štednoj knjižici imaju 150 dukata, a Mia i Drele su primijetili kako se na njihovim dnevnim menijima uopće više ne vidi meso.

„Slabim, nemam energije, kopnim kao snijeg u proljeće!“ , komentirao je Srećko bezmesne obroke. Farmeri su ocjenjivali kako je Jasmin vodio farmu te je od svih farmera dobio palčeve gore, odnosno potvrdu da je bio dobar gazda.

Kada je sijelo završilo, farmeri su se uputili u kuću, a nešto kasnije došli su im i glazbenici kako bi se farmeri opustili, no izgleda, nije svima bilo do zabave. Što nosi idući tjedan, ostaje nam za vidjeti!

Ključne riječi

Komentara 2

RO
rotuutor
11:26 07.10.2018.

Te farmere sve supirati u Bolnicu na zapadnom dijelu Grada.Bolesni u blenturi.

SO
Sos
10:42 07.10.2018.

Jadnica ode sa farme a nije se uspjela kresnut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije